3a divisió FEF

Una distància que s’eixampla

3a divisió. Després de dotze jornades, l’Espanyol B ha aconseguit obrir un forat de cinc punts respecte a l’Ascó, que per la seva banda veu com se li apropa l’Hospitalet en tercera posició

Els dos últims empats de l’Ascó han permès a l’Espanyol B començar a obrir forat al capdavant de la taula per primera vegada en aquest inici de curs. I és que tot i l’excel·lent inici de lliga –deu victòries i dos empats–, el filial blanc-iblau mai havia aconseguit tenir un marge de cinc punts al capdavant de la taula.

En aquesta pugna, a la qual també s’ha afegit l’Hospitalet, que es troba a un punt de l’Ascó, encara hi podria haver més canvis, ja que tots els equips implicats tenen partits complicats. El líder, per exemple, visita el Sagnier (12 h), on es trobarà un Prat que acaba de recuperar posicions de play-off. Els de Pedro Dólera fa cinc partits que no perden, però tindran, a banda de la baixa del central Aitor Lario, un handicap contra el filial blanc-i-blau: el Pobla de Mafumet-Prat va ser l’únic partit de la darrera jornada que es va jugar diumenge, i els potablava han tingut un dia menys de descans. L’Espanyol, però, és conscient de la dificultat del duel, com ho va voler deixar clar el seu tècnic, David Gallego: “És un equip molt ben entrenat i que té molt clar al que juga. Pel que fa a disputes, experiència i estratègia partim amb un desavantatge.”

Per la seva banda, l’Ascó –que en principi farà rotacions per donar descans a alguns dels seus jugadors– visita el Nou Sardenya per mirar de posar fi a les dues jornades sense guanyar. Al davant hi tindrà un Europa que acumula dues derrotes per la mínima i que al seu estadi no està trobant la regularitat necessària; de fet, els escapulats, que tindran la important baixa del sancionat Uri, només han guanyat un partit al Sardenya en aquest inici de curs. Els asconencs necessiten els tres punts si no volen que l’Hospitalet, que juga a casa contra la Pobla de Mafumet, tingui l’oportunitat de prendre-li la segona posició de la taula.

Partit d’urgències a Vilassar de Mar

Un dels duels de la jornada es viurà al Xevi Ramon, on s’enfrontaran dos rivals directes en la lluita per la salvació (12 h). El Vilassar, cuer amb sis punts, rebrà la visita del Palamós, antepenúltim amb dos punts més, en un partit que podria deixar encara més enfonsat el que en surti perdedor. “El Vilassar és un equip que, com nosaltres, té moltes urgències i també li costa molt fer gols [3]”, va dir el tècnic dels empordanesos, Vicenç Fernández, que no podrà comptar amb els sancionats Lluc Banús i Barrera –per acumulació de targetes– i els lesionats Pascu i Quinti.

Nou jugadors sancionats per a la jornada 13

En aquesta jornada entre setmana, nou jugadors no podran disputar el seu corresponent partit per culpa de les sancions. Per exemple, el Vilafranca no podrà comptar amb la seva referència en atac, Aday, després que fos expulsat dissabte passat. També van ser expulsats per doble amonestació Alberto (Santfeliuenc) i Rayco (Pobla de Mafumet), mentre que es perdran el partit per acumulació d’amonestacions Uri González (Europa), Òscar (l’Hospitalet), Lluc i Narcís (Palamós), Modest (Reus B) i Nando (Vilassar).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)