3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Torna l’alegria al Sardenya

Trencant ratxes. Després de quatre ensopegades seguides a casa, l’Europa recupera el to remuntant un gol inicial d’Héctor García

EUROPA 2 ASCÓ 1

EUROPA:Arnau, Rubén, Alberto, Cano, Torres, Varona (Miguel, 89’), Pluvins, Tena, David Jiménez (Dani Pujol, 84’), Javi Navarro (Àngel de la Torre, 82’) i Raíllo.ASCÓ:Sergio López; Pato, Socías, Josep Ramon, Roger Escribà, Artur, Héctor Rodríguez (Peke, 67’), Masqué (Sergi Moreno, 55’), Héctor García, Osado (Bertomeu, 55’) i Cheikh.GOLS:0-1 (6’) Héctor García. 1-1 (24’) Alberto. 2-1 (45’) Cano.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:als locals Javi Navarro, Varona i Torres; i al visitant Pato.PÚBLIC:un miler d’espectadors al Nou Sardenya.

L’Europa va deixar enrere els fantasmes que el perseguien al Nou Sardenya des de feia quatre partits. El conjunt escapulat va guanyar i va posar fi a una mala ratxa com a local que l’havia mutilat en el seu progrés en la classificació, i, de passada, va posar fi a la ratxa d’imbatibilitat de l’Ascó. Els de Santi Castillejo no van tenir la brillantor d’altres dies i van sucumbir deu jornades després de l’última derrota.

En la primera aproximació riberenca, l’Ascó es va avançar en el marcador. Va ser en una preciosa vaselina d’Héctor García, que va veure Fer avançat i amb precisió va inaugurar el marcador. El partit va estar marcat pel gol i l’Europa va posar fil a l’agulla per remuntar el partit. Els de Joan Esteve no van trigar a establir l’empat, amb una centrada de Cano que Alberto va rematar al fons de la xarxa amb el cap. En plena fase d’incomoditat de l’Ascó, l’Europa continuava insistint i vora del descans va capgirar el resultat amb un lliure directe del central Cano que va entrar ajustat al pal.

Després del descans, els escapulats van continuar inquietant la porteria de Sergio López, que va estar a punt de rebre el gol de Varona en una doble oportunitat que Rubén va enviar a fora quan ho tenia tot a favor.

L’Ascó no trobava resposta, era incapaç de generar oportunitats de perill, tot i que es va apropar en una ocasió que el lateral Rubén va desviar amb el peu a sobre de la línia de gol. A partir d’aquí, entre canvis, pèrdues de temps i la bona defensa de l’Europa, el partit va anar morint fins al xiulet final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)