Girona

Girona

Primera divisió

Un triomf per a cadascú

La trajectòria del Girona i el Llevant al capdavant de la lliga de segona A el curs passat va quedar unida a partir de la jornada 15, moment en què els gironins van assolir la segona posició –just al darrere de l’equip granota, que ja era líder des de la jornada 4–, i ja no es mourien ni l’un ni l’altre d’aquestes dues posicions. En el primer enfrontament entre el primer i el segon classificat, a Montilivi, el Girona en va sortir vencedor (2-1). Els de Pablo Machín van aprofitar un moment dolç per encadenar la quarta victòria en la lliga i retallar tres punts a un Llevant que ja caminava amb pas ferm cap a l’ascens tot i ser tot just al desembre. Els golejadors van ser Longo i Ramalho.

En la segona volta, a València, es va repetir el resultat (2-1), però aquest cop favorable al Llevant. Els de López Muñiz ja tenien l’ascens al sac, mentre que el Girona ensumava la primera divisió de ben a prop quan faltaven cinc jornades per al final. L’ensopegada en un camp on els locals només van perdre el darrer partit del curs va provocar que l’ascens dels blanc-i-vermells s’ajornés com a mínim dues setmanes més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)