3a divisió FEF

Els tres punts fan falta

3a divisió. El Figueres visita el camp del Santfeliuenc (17 h) després de trencar la ratxa de derrotes a casa i amb l’objectiu de puntuar per segon partit seguit després de deu jornades

El Figueres tindrà avui un examen molt important a Les Grases (a les 17 h), on la victòria contra el Santfeliuenc és molt i molt necessària. La ratxa de l’equip des que va enllaçar tres victòries en l’inici de curs no és gens bona (només ha sumat 7 punts dels últims 27 en joc) i la reacció no pot esperar més. Dimecres l’equip ja va trencar la sagnia a casa amb un empat i avui l’objectiu és encadenar el segon partit sense perdre, cosa que no passa des de principis del mes de setembre. “Després de trencar la ratxa de derrotes a casa tenim més moral i a fora és on estem millor; per tant, intentarem guanyar el Santfeliuenc”, assegura el tècnic, Chicho Pèlach.

La lluita amb els del Baix Llobregat per la victòria serà intensa, i és que el Santfeliuenc també necessita molt sumar els tres punts perquè no ho ha fet en els últims set partits. “És un equip similar a nosaltres i qui sigui més contundent a les àrees aconseguirà la victòria”, assegura el tècnic de la Unió, que per al partit d’avui té les baixes de Joan Pons i Joel Vilalta.

LA PRÈVIA

El Santfeliuenc és un equip alegre. Té jugadors amb criteri al mig, jugadors dinàmics i ràpids per fora i davanters amb molta presència
Després de trencar la ratxa de derrotes a casa tenim més moral i a fora és on estem millor
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)