Girona

Mateixa convocatòria, mateix onze?

Sis descartats. Pedro Alcalá, en la fase final de la seva recuperació, no ha viatjat a València, igual que Carles Planas, Eloi Amagat, Farid Boulaya, Marlos Moreno i Michael Olunga, que es tornen a quedar fora de la llista

No hi va haver cap sorpresa en la llista de Pablo Machín. Alcalá és l’única baixa per lesió, i endevinar la travessa dels cinc descartats per motius tècnics no tenia cap mèrit. Una vegada més, es van quedar sense pujar a l’autocar Eloi Amagat, Farid Boulaya (ni tan sols s’han estrenat en cap convocatòria), Carles Planas (20 minuts en la lliga), Marlos Moreno (13) i Michael Olunga (84). El tècnic va repetir els mateixos divuit futbolistes que van ser inscrits en l’acta per al partit contra el Madrid i el més probable és que també confiï en el mateix onze, tot i que el tècnic no va avançar res “perquè els jugadors encara no ho saben”.

L’alineació no presenta, però, gaires dubtes. A més, no hi ha motiu per canviar res. Bounou seguirà a sota els pals; Maffeo i Mojica als carrils; Juanpe, Bernardo i Muniesa a l’eix; i Stuani a dalt. També hi ha força possibilitats que en el quadrat del mig del camp els escollits siguin Pere Pons i Àlex Granell davant dels centrals i Portu i Borja García a la mitja punta. Una de les alternatives que es podria plantejar Machín per donar una mica més de consistència a l’equip seria l’entrada de Timor, que diumenge va tenir els seus primers minuts. El valencià podria entrar per Granell i formar el doble pivot amb Pere Pons; o per Borja i fer una mena de triple pivot amb Pons i Granell, i acostar una mica més Portu a Stuani. El més normal, però, és un onze sense canvis.

L’ALINEACIÓ

Els onze que es van enfrontar amb el Madrid tenen molts números per jugar d’inici

UN PLA B

Si Machín vol més consistència al mig, una alternativa podria ser Timor
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)