Girona

Juan Ramón López Muñiz

Entrenador del Llevant

“Espero un gran Girona, el que competeix molt bé en la lliga”

El tècnic del Llevant, Juan Ramón López Muñiz, va deixar ben clar en la roda de premsa anterior al duel d’aquest migdia que poques similituds hi haurà entre l’enfrontament de fa poc més d’una setmana en la copa (0-2) i el que es jugarà avui al Ciutat de València: “Al Girona el coneixem molt i la copa no ens va servir per descobrir res nou del rival. Fa anys que juguen d’una manera determinada, són un rival complicat i, tot i haver-los superat, segur que serà diferent.” De fet, l’entrenador granota va ser clar i contundent a l’hora de definir quin rival es trobaran a la gespa: “Espero un gran Girona, un Girona com el que està competint tan bé en la lliga”, va remarcar. En aquest sentit, Muñiz va desgranar les diverses virtuts dels futbolistes de Machín: “És un equip molt treballat, amb la mateixa il·lusió que nosaltres per anar sumant punts i acostar-se als objectius. A més, arriben en un bon moment després d’una gran i merescuda victòria contra el Madrid. Només això ja demostra el nivell del rival amb el qual ens enfrontarem”, va apuntar sobre un Girona amb qui empaten a 12 punts en la classificació.

Enes Unal, a punt

Amb els davanters Nano i Roger lesionats i deixant fora de la convocatòria Alegria, tot indica que la darrera incorporació, Enes Unal, tindrà minuts: “Fa mesos que s’entrena amb un club de primera, el Vila-real. Jo valoro com s’ha entrenat i, en funció d’això, tindrà més o menys minuts”, va dir el tècnic.

EN BONA FORMA

“Arriben en un bon moment després d’un merescut triomf contra el Madrid”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)