3a divisió FEF

Guanyar a casa és imperatiu

3a divisió. El Palamós rep el Cerdanyola al seu estadi (12 h) amb la victòria com a únic resultat vàlid

Fins ara s’han jugat tretze jornades, de les quals el Palamós n’ha jugat sis com a local, però l’afició palamosina encara no ha vist guanyar el seu equip i per això avui, en el partit contra el Cerdanyola (a les 12 h) no hi ha cap altra opció que sumar per fi els tres punts al municipal de Palamós-Costa Brava. El balanç aconseguit fins ara és pobre, amb només dos punts dels divuit possibles, però tot i això la permanència encara està a prop –amb nou punts el Palamós, penúltim, només està a dos de la salvació. “És un partit a caixa o faixa”, va valorar el tècnic, Vicenç Fernández, que és conscient que, si el resultat del partit d’avui no és bo, el club segurament s’haurà de plantejar un canvi de rumb per intentar canviar la dinàmica de l’equip. “Estem obligats a sumar els tres punts a casa d’una vegada”, assegura el tècnic, que per al partit d’avui tindrà les baixes per lesió de Fran Ochoa, Pascu, Gelmà i Quinti.

El rival és propici, i és que el Cerdanyola també passa per una mala ratxa i, si els palamosins guanyen, el superaran en la classificació i podrien sortir del descens. “És un equip molt intens i agressiu que està a un nivell molt similar al nostre”, analitza el tècnic del degà.

LA PRÈVIA

És un partit molt important de caixa o faixa. Estem absolutament obligats a guanyar d’una vegada a casa
El Cerdanyola és un equip molt intens i agressiu que està a un nivell similar al nostre
Vicenç Fernández
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)