Territorial

La Grama no dona cap opció i goleja el Banyoles

1a cat. El partit va quedar vist per a sentència abans del minut 30 de joc

F.E. Grama 6 Banyoles 0

F.E. GRAMA:Texeira, Toshi (Sergio, 57’), Juan Carlos, Rojas, Djibi (Iván, 57’), Edu Soler (Miguel, 67’), Sylla, Lamin, Roberto Morales (Omar, 57’), Buba i Cristóbal (Lolo, 76’).BANYOLES:Grabalosa, Gallardo, Andreu (Toni, 45’), Ian, Sala, Bena (Facu, 61’), Viade, Tarifa (Pol, 61’), Barcelo, Feixas i Eric.GOLS:1-0 (1’) Cristóbal. 2-0 (7’) Cristóbal. 3-0 (24’) Juan Carlos. 4-0 (51’) Roberto Morales. 5-0 (71’) Buba. 6-0 (84’) Lamin.ÀRBITRE:Nuñez Requena.T.G.:Al local Djibi; i als visitants Viade i Barceló.COMENTARI:El Banyoles viu hores baixes i ahir al camp de la Grama va ser clarament golejat per 6-0. Els locals van sortir amb molta força al terreny de joc i al primer minut ja es van avançar amb un gol de penal. El domini dels de Santa Coloma es va materialitzar amb dos gols més abans de la mitja hora de joc, que deixaven vist per a sentència l’enfrontament. En la segona part, el Banyoles no va reaccionar i la Grama va marcar tres gols més.