2a divisió FEF

Derrota injusta al Collao

Més perill, menys gols. El Badalona ensopega al camp d’un Alcoià molt eficient tot i acaparar les millors ocasions del partit

ALCOIÀ 2 BADALONA 1

ALCOIÀ:Koke, Barreda, Ruso, Mario, Galas (Navarro, 46’), Pau Bosch, David Torres, José García, López Silva (Álvaro, 77’), Gato i Lado (Cubero, 58’).BADALONA:Morales, Moyano (Adri Rivas, 80’), Juanjo, Parera, Álvaro Vega, Kevin (Rubén, 76’), Toni Lao (Aly, 66’), Maestre, Néstor, Robert i Serramitja.GOLS:1-0 (5’) David Torres. 1-1 (12’) Serramitja. 2-1 (67’) José García.ÀRBITRE:Arberola Rojas.T.G.:Als locals Mariano i Mario Fuentes.COMENTARI:Tot i fer mèrits per aconseguir alguna recompensa, el Badalona va tornar de la seva visita al Collao sense cap punt al sarró. El conjunt de Manolo González va veure com l’Alcoià era més eficient i aprofitava bé el perill que generava per imposar la seva llei. Els locals van avançar-se molt d’hora amb un gol de David Torres, que va caçar un refús i va batre Morales (5’). El Badalona va reaccionar molt ràpidament. Així, set minuts després, Serramitja va empatar aprofitant una errada de Galas. Poc després, el mateix Serramitja va tenir l’1-2 a tocar en dues ocasions, però primer Pau Bosch va ser salvador i després, ja en el segon temps, la seva rematada va marxar a prop de la fusta. Néstor Querol també va fer lluir Koke. Llavors, quan feia la sensació que qui marcaria seria el Badalona, els escapulats van rebre la clatellada: José García va aprofitar un refús de Morales per batre’l.