Girona

Descans amb excepcions

El tercer. El Girona arriba pletòric al parèntesi de la lliga, en què Bounou, Stuani, Maffeo, Kayode i Olunga marxen concentrats

El tercer parèntesi de la lliga ha enxampat pletòric el Girona, que afronta l’aturada després d’haver encadenat tres victòries i haver-se enfilat fins als 15 punts. L’equip, que ahir va tornar en autocar, s’ha guanyat el premi del cos tècnic de tenir dos dies seguits de descans, i no tornarà a la feina fins dimecres. Seran sessions diferents un altre cop, sense cap més partit a la vista fins al divendres 17 de novembre, en què rebrà la Real Sociedad a Montilivi. El club s’havia plantejat programar algun amistós, però el més probable és que només faci algun partidet d’entrenament entre els jugadors que té. No hi seran els cinc futbolistes que se’n van concentrats amb les seves seleccions.

Yassine Bounou té un compromís de molta transcendència amb el Marroc, que dissabte es juga contra la Costa d’Ivori l’accés al mundial de Rússia. Stuani se’n torna a anar amb l’Uruguai, amb la diferència que no haurà de fer viatges tan llargs perquè juga a Polònia i Àustria. Pablo Maffeo, citat amb la selecció espanyola sub-21, té partits contra Islàndia (a Múrcia) i Eslovàquia (a Cartagena). Kayode farà viatges més llargs, ja que jugarà amb Nigèria a Algèria i a Rússia, contra l’Argentina. També marxa Olunga, concentrat amb Kenya, pendent, però, de si tenen partit o no.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)