2a divisió FEF

Una victòria de l’Olot com a resposta a l’ultimàtum

2a divisió B. Martín Posse es juga el lloc contra el Vila-real B i l’equip olotí, la supervivència en la categoria abans d’afrontar un duel decisiu a Formentera i el tram de calendari més dur

L’Olot rep el Vila-real B al municipal (a les 16.30 h). El conjunt de la Garrotxa encadena cinc derrotes en la lliga, que l’han enfonsat fins a la penúltima posició de la taula a sis punts de la permanència, el gran objectiu de l’equip i el club. Per a la plantilla, el duel contra el filial groguet és de vital importància, ja que en la jornada vinent, els olotins visiten el camp del Formentera, l’equip que marca actualment la salvació, un rival directe abans d’enllaçar el tram de calendari més ferotge amb partits contra el Mallorca (1r), el València Mestalla (11è), el Lleida Esportiu (4t), l’Elx (2n) i l’Hèrcules (5è), un infern.

L’equip garrotxí ha de trencar la mala dinàmica de la manera que sigui per oferir un triomf a la seva afició coincidint de nou amb la trajectòria de l’equip a segona B: “Hem de sumar de tres en tres i, de fet, en tots els partits sortim amb aquesta intenció. Som conscients de la feina que fem, i es nota al camp. Estem parlant i intentant solucionar els errors que no ens permeten ser un equip més sòlid. En atac generem ocasions, però ens cal ser més efectius, i en defensa hem de recuperar la regularitat i el zero a la porteria”, comenta el tècnic de l’Olot, Martín Posse.

El Vila-real B, tercer classificat, és un dels favorits per obtenir l’ascens a segona A. Amb una plantilla plena de grans individualitats, la idea de joc i la filosofia del futbol de base groguet està alimentant el primer equip, que amb la promoció de Javi Calleja, extècnic del filial per substituir Fran Escribá manté la línia i l’objectiu –amb Calleja diversos jugadors com ara Chuca, Raba i Guerra han estat convocats recentment amb el primer equip–: “El Vilareal B m’encanta com juga, el joc que proposa i els jugadors que té. Intentarem discutir-los la possessió de la pilota, tot i que sol ser un equip protagonista”, comenta Posse, que afegeix: “Han canviat d’entrenador, però la idea és molt semblant [Miguel Álvarez va substituir Calleja]. Són fidels a un estil i estan en procés d’adaptar petits canvis en el sistema amb jugadors nous que han hagut d’utilitzar per substituir els que pujaven amb el primer equip.”

Per al partit d’avui contra el Vila-real B, Martín Posse recupera totalment Jose Martínez, que ja va entrar en la llista de divuit en el darrer partit al camp de l’Ebre i Yeray Sabariego, per fi disponible. El dubte serà Uri Santos, que s’ha entrenat a un ritme inferior als companys per culpa d’unes molèsties i l’únic futbolista que serà baixa segura és el porter suplent Moha Chaoui.

LES FRASES

En atac generem ocasions, però ens cal ser més efectius, i en defensa hem de recuperar tant sí com no la regularitat i el zero a la porteria
El Vila-real B m’encanta com juga i els futbolistes que té. Intentarem rebatre’ls la possessió, tot i que sol ser un equip protagonista
Són fidels a un estil i estan en procés d’adaptació als petits canvis en el sistema
Martín Posse
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)