Nàstic

futbol

Nàstic

Propòsit de continuïtat

Nàstic. L’irregular equip grana, que aquesta tarda rep l’Oviedo, espera que la victòria de la setmana passada a Valladolid sigui el punt d’inflexió per allunyar-se de la zona de descens

Fa un mes, el Nàstic va aconseguir una victòria brillant al camp del Còrdova (1-5), la segona seguida, que el feia mirar el futur proper amb optimisme. Però el cap de setmana següent va caure de manera clara al Nou Estadi contra l’Alcorcón (0-3) i el pes del mal inici de lliga es va tornar a deixar notar en la plantilla grana. Avui, després de la clara victòria de l’última jornada a Valladolid (0-3), el Nàstic intentarà que la història no es repeteixi i que el triomf del Nuevo Zorrilla sigui el punt d’inflexió a partir del qual l’equip tarragoní s’allunyi de la zona de descens a segona B.

L’Oviedo, que aquesta temporada encara no ha guanyat a camp contrari, és l’equip que visita aquesta tarda el Nou Estadi. Un projecte ambiciós, amb el retorn a primera com a objectiu, que no acaba de trobar el ritme adequat per apropar-se a la zona alta. És el rendiment al Carlos Tartiere el que el manté a la zona mitjana, i és conscient que necessita millorar a fora per aspirar a lluitar entre els millors.

El tècnic del Nàstic, Antonio Rodríguez, avisa que l’Oviedo, malgrat els números, és igual de perillós a casa que a fora, ja que juga igual. Rodri no pot disposar avui de l’internacional Kakabadze –Dimitrievski podria arribar a temps per al partit–, però ja té a punt Tejera, que s’ha perdut els últims partits per lesió, i tornarà a fer jugar de titular Uche, amb el nivell de forma òptim després de perdre’s tres partits per la lesió que es va fer contra l’Alcorcón. El tècnic barceloní espera que el duet Uche-Barreiro, el moment de forma i encert de Maikel Mesa i la visió de joc de Tejera dotin el Nàstic d’alt poder ofensiu. Rodri és conscient que és ara quan el seu equip necessita victòries per escapar del perill.

LA PRÈVIA

L’equip està molt conscienciat i no perd de vista que encara no hem sortit de baix. Guanyant ens acostarem a la zona mitjana
Antonio Rodríguez
entrenador del nàstic
El Nàstic té molt poder en atac i marca gols, però, com tot els equips, es mou per ratxes. Hem d’estar convençuts que podem vèncer
Juan Antonio Anquela
entrenador de l’oviedo

Mossa i David Rocha tornen a Tarragona

Mossa va tancar al final de la temporada passada una etapa de tres campanyes al Nàstic per incorporar-se a l’Oviedo. Van ser tres anys molt intensos, en els quals el valencià, titular habitual al lateral esquerre amb Vicente Moreno, va viure un ascens a segona A, una fase d’ascens a primera i la salvació en l’últim partit del curs passat. Avui Mossa tornarà al Nou Estadi amb la samarreta de l’Oviedo, en principi com a titular. Dels 12 partits que ha disputat, en cinc, sobretot últimament, ha sortit en l’onze inicial. L’altre exjugador grana de l’Oviedo és David Rocha, que va jugar al Nàstic de l’estiu del 2013 al gener de 2016. Rocha ha jugat aquest curs onze partits, nou com a titular, i ha marcat un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)