Territorial

Una gran golejada

1a catalana. El Llagostera B de Javi Salamero va fer un recital ofensiu i a la mitja part ja guanyava 5-0

llagostera b 6 júpiter 2

LLAGOSTERA B:Óscar López, Pol Tarrenchs, Campeny, Mario, Alexis Sánchez, Sergi Barco (Sotto, 55’), Lucas Allende (Jaume, 32’), Ousman Touray, Sarmiento (Omar, 68’), Kamal (Henry, 55’) i Eloi Pena (González, 68’).JÚPITER:Oriol Llaveria, Dani (Castellano, 45’), Marcos, Sans, Roger, Lobo (Peris, 29’), Diego, Lage, Jallow, Ferran (Dupuy, 45’) i Canelada (Coronado, 29’).GOLS:1-0 (8’) Kamal. 2-0 (10’) Sarmiento. 3-0 (17’) Pol Tarrenchs. 4-0 (31’) Sarmiento. 5-0 (40’) Eloi Pena. 5-1 (52’) Roger Peris. 6-1 (75’) Henry, de penal. 6-2 (85’) Coronado.ÀRBITRE:Barnils Delgado.T.G.:al local Lucas Allende i als visitants Coronado, Roger Peña i Marcos.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 200 espectadors al municipal de Llagostera.

Exhibició del Llagostera B ahir contra el Júpiter (6-2). El conjunt dirigit per Javi Salamero no va donar cap opció al rival i va arrasar des del xiulet inicial marcant tres gols en els primers disset minuts de partit que van aplanar molt el camí. Els autors van ser Kamal (8’), Sarmiento (10’) i Pol Tarrenchs (17), tres dianes a les quals encara se n’hi van afegir dues més abans del descans –Sarmiento va tornar a veure porteria (31’) i Eloi Pena també va sucar (40’)– que van deixar el duel dat i beneït amb un 5-0 en el marcador. Després de la represa, Peris i Coronado van marcar per als visitants, mentre que Henry, de penal, va marcar el sisè gol llagosterenc.

Amb la victòria, el Llagostera B es col·loca en la tercera posició, amb 21 punts, a dos del líder, el Farners.