3a divisió FEF

futbol

3a divisió

En l’òrbita correcta

3a divisió. Terrassa, que només ha perdut dos partits en aquest inici de temporada, s’ha rearmat amb els darrers resultats i s’aferma com un dels grans candidats al ‘play-off’

Després de caure en el play-off el curs passat, el Terrassa va arremangar-se ràpidament per regenerar un projecte capaç de tornar a lluitar per les posicions de dalt. Gairebé tres mesos després de l’inici de la competició, els egarencs tornen a somriure després d’haver sumat tres triomfs en els últims quatre duels i d’haver igualat a punts el quart. I tot plegat, sent conscients que encara els queda molt de marge per créixer. L’equip només ha perdut dos partits i pràcticament no ha fallat contra els conjunts de la zona baixa, però li falta donar un cop sobre la taula contra els seus rivals directes: dels deu primers, només ha tombat el Reus B. La resta, cinc empats i dues derrotes.

“L’equip va creixent, a poc a poc. Generem molt ofensivament, però en defensa ens falta una mica d’agressivitat”, reflexiona l’entrenador terrassenc, evidenciant les dues realitats d’un equip amb moltes virtuts però també alguns defectes. Amb 25 punts està firmant el tercer millor inici des del descens a tercera del 2010. Només els cursos 2011/12 (28 punts) i 2013/14 (27), els egarencs presentaven més punts que ara.

El Terrassa de Cristian García és atrevit i té gol: amb 27 dianes és tercer màxim realitzador del grup. Des del descens, només un cop havia marcat més en aquest moment de la temporada (32 gols el curs 2011/12). La gosadia a la qual sotmet els seus homes, però, passa factura en defensa: ja ha rebut 16 gols, deu menys que en tot el curs passat. Un fet que no preocupa gaire el seu tècnic, fins al punt que fa jugar en curt homes poc tècnics com Amantini o Yaya, que a poc a poc van interioritzant la proposta: “Crec que es pot jugar així en aquesta categoria. És la meva manera d’entendre el futbol i no la canviaré. Tenim més a guanyar que a perdre.” Una aposta aplaudida, fins i tot, pels entrenadors rivals. “M’agradaria que tothom jugués així, proposant, i que la gent vagi a veure aquest futbol. M’encanten aquests equips, encara que és difícil jugar així en aquesta categoria”, va sincerar-se fa unes setmanes Edu Vílchez. “És un equip que lluitarà per estar a les zones de privilegi”, va dir Lluís Albesa, del Reus B.

LA XIFRA

27
gols
ha marcat el Terrassa, el tercer del rànquing després de l’Espanyol B (34) i de l’Hospitalet (28).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)