Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“Hem de mantenir la bona línia de treball i el convenciment”

El Girona ha perdut els dos partits que ha afrontat després de les anteriors aturades de la competició, contra l’Athletic (2-0) i el Vila-real (1-2). Avui, rep la Real Sociedad després del tercer parèntesi, al qual va arribar pletòric. “A veure si després de la tercera aturada arriba la victòria. El tòpic diu que no ens anava bé parar, després de tres victòries, però més que aquest, hi ha altres factors, com el fet de no haver tingut els internacionals o de jugar en divendres. Ens hi haurem d’acostumar”, explicava Pablo Machín, que mirava de relativitzar el fet de jugar en divendres i de tenir properament dos partits seguits en dilluns. “D’excuses, en podem posar totes les que vulguem. Però hem de ser professionals, i si podem ser uns privilegiats a la feina és perquè les televisions paguen la major part dels pressupostos dels clubs. Ens hi hem d’adaptar. Venint de segona A, no estàvem acostumats a les aturades ni a jugar dilluns, però ho hem de fer.”

Pablo Machín és conscient del nivell de la Real Sociedad. “Si ens hem de fixar en un sol aspecte, és indubtable que és l’ofensiu. Es basa molt en la possessió, però té moltes alternatives. Segur que és dels equips que millor elaboren el joc”, va dir el tècnic, que va detallar alguns punts forts del conjunt d’Eusebio: “Té un rematador que va bé d’esquena, tres jugadors per darrere amb qualitat, ritme i visió de joc i laterals amb molta joventut, qualitat i energia.” Com sempre, però, Machín prefereix centrar-se en el seu equip. “Abans de l’aturada, és indubtable que estàvem en una bona línia de joc, sensacions i resultats. Esperem poder-la continuar. Hem de mantenir la bona línia de treball i el convenciment en el que ens farà assolir l’objectiu.” El de Gómara va valorar els quinze punts i el marge de nou respecte a la zona de descens: “És un bon començament, i tots hauríem firmat aquest coixí, però nou punts són tres partits. No ens hem de tornar bojos ni guanyant ni perdent.”

El VAR

Preguntat per l’aplicació del VAR, Machín va dir: “L’ull de falcó el posaria segur. Per a la resta de jugades que tenen més a veure amb la percepció de cadascú, i que costa posar-se d’acord fins i tot a la televisió, soc més reticent. La polèmica ben entesa dona molta vida al futbol.”

LA REAL SOCIEDAD

“És un dels equips que millor elaboren el joc. És ofensiu, li agrada la possessió i té alternatives”

LA SITUACIÓ

“Tots hauríem firmat el coixí de 9 punts, però no ens hem de tornar bojos ni guanyant ni perdent”

DIVENDRES I DILLUNS

“Podem posar excuses, però som privilegiats perquè les televisions paguen. Ens hi hem d’adaptar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)