2a divisió FEF

L’Olot es juga mitja salvació a l’illa de Formentera

2a divisió B. En la que serà l’estrena del nou tècnic, Raúl Garrido, els olotins visiten el camp del Formentera, que també lluitarà per evitar el descens però que enllaça actualment dos triomfs

L’Olot es desplaça a l’illa de Formentera per intentar no dilapidar gran part de les esperances que encara té d’obtenir la salvació. El conjunt de la Garrotxa s’enfronta al Formentera (12.00 h), un dels equips destinats a lluitar també per no baixar que fa tres jornades marcava la permanència als olotins, llavors a tres punts, però que amb les dues victòries sonades contra el Lleida Esportiu (1-0) i l’Elx (0-1) ha fet un salt qualitatiu per allunyar-se fins a vuit punts dels vermells –actualment és l’Atlètic Balears l’equip situat en dissetena posició, a set dels de la Garrotxa

L’estrena de Raúl Garrido a la banqueta de l’Olot en substitució de Martín Posse no pot ser més exigent. El valencià buscarà reactivar la plantilla en un temps rècord per sumar tres punts crucials que permetrien als olotins reduir distància amb un rival directe i, de retruc, retallar el camí respecte a la salvació, just abans d’iniciar un tram de calendari duríssim contra rivals d’entitat com el Mallorca, el València Mestalla, el Lleida Esportiu i, per acabar la primera volta, l’Elx: “Treballem per guanyar i aconseguir tres punts que ens anirien molt bé. M’he trobat amb futbolistes compromesos i amb una gran resposta de tots. Les sensacions són bones i, de moment, estic encantat” comenta el flamant tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que afegeix: “La meva idea és competir. L’equip sap jugar a futbol però cal controlar els petits detalls donant informació del rival i altres aspectes vitals.”

El Formentera viu el millor moment des que va començar a rodar la pilota el mes d’agost. Els formenterencs van perdre els dos primers enfrontaments com a locals però en l’actualitat encadenen cinc partits sense perdre davant la seva afició –quatre empats i una victòria–, a part dels sis punts de sis possibles contra dos equips situats en les primeres posicions: “Seria ideal començar guanyant per creure que és possible. Creiem que tenen alguna debilitat per poder batre’ls tot i que també moltes virtuts. És un rival a qui li agrada dominar tot i que al seu camp li costa, ja que és de reduïdes dimensions. Ve de guanyar al Lleida i l’Elx i sap a què juga, la meva aspiració amb el meu equip. Si hem de fer canvis en l’onze decidirem i veurem qui mereix jugar i qui no”, analitza Raúl Garrido, que per a aquest partit de vital importància tindrà les baixes de Roger Barnils, sancionat, del porter suplent Moha Chaoui i Iván Guzmán, tots dos lesionats.

LA PRÈVIA

M’he trobat un grup compromès i una gran resposta de tots. Les sensacions són bones i, de moment, estic encantat
Seria ideal començar guanyant. Creiem que el rival té alguna debilitat però també grans virtuts
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)