Girona

Els entrebancs no venen sols

Al darrere. Amb Bernardo sancionat i Alcalá fora de combat després d’una altra operació, Juanpe no s’entrena per unes molèsties musculars. Machín cita el central del Peralada Bambo

La baixa de Pere Pons va ser la preocupació principal que va tenir Pablo Machín per afrontar el partit contra la Real Sociedad. El jugador de Sant Martí Vell no serà a temps de jugar al Benito Villamarín, però el mig del camp no és la zona que genera més problemes al cos tècnic. Els maldecaps s’han concentrat ara a l’eix de la defensa, un cop Bernardo Espinosa va tancar divendres el primer cicle de targetes grogues. El comitè de competició va confirmar ahir la sanció del colombià, que s’afegeix a l’absència de Pedro Alcalá, que tot just dimarts al vespre tornava a ser operat per culpa d’uns problemes al turmell que s’han allargat molt més del compte. I per si ja estava prou limitat al darrere, un altre central habitual, Juanpe Ramírez, es va perdre l’entrenament per unes molèsties musculars.

Amb dos dies encara d’entrenament abans del partit contra el Betis, és una incògnita –el club no va fer cap comunicat– saber si el canari estarà en condicions de jugar dissabte. Una hipotètica baixa encendria les alarmes, perquè Machín només tindria dos centrals purs (Ramalho i Muniesa) i hauria de completar la defensa amb algun invent, com endarrerir Timor –qui va rellevar Pere Pons al mig– o situar del costat esquerre a l’eix Carles Planas, que no juga des de l’estrena contra l’Atlético.

El Girona va explicar ahir que l’operació d’Alcalá va consistir en la neteja de la zona afectada i l’extracció d’unes mostres. “De l’analítica se’n desprendrà el tractament que cal seguir”, va indicar el club en el comunicat.

Amb tres del Peralada

Les limitacions de centrals van fer que Machín cités a l’entrenament Bambo Diaby, fix a l’eix de la defensa del Peralada i que ja va jugar en la copa Catalunya a Llagostera i en l’amistós contra el Montpeller. Bambo no va ser l’únic jugador del filial que va participar en l’entrenament d’ahir a Montilivi. També hi eren el migcampista Paik i el porter noruec Kjetil Haug. El Girona té programats dos entrenaments –avui i demà al matí– abans del partit al Villamarín de dissabte (18.30 h). L’equip marxarà demà cap a Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)