2a divisió FEF

L’Olot se solidaritza amb l’ANC i Òmnium

2a div. B. El club convida els dos presidents a l’estadi, i fins que no surtin de la presó hi haurà dos llaços grocs a la tribuna per recordar-los

L’Olot no ha volgut quedar al marge de la situació política que viu Catalunya i ha engegat una campanya per solidaritzar-se amb els presidents de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, empresonats des del 16 d’octubre. Des del club s’ha fet arribar una carta a les agrupacions locals de l’ANC i d’Òmnium on es convida els seus presidents a presenciar un partit a l’estadi municipal. Aquesta invitació formal seguirà vigent mentre Sànchez i Cuixart continuïn a la presó, i fins que no puguin fer efectiva la visita a la tribuna principal s’hi col·locaran dos llaços grocs en dos seients buits per recordar la situació que s’està produint.

A través d’un comunicat, s’explica que es tracta d’un humil gest de protesta davant la injusta situació que estan patint ells i les seves famílies. El club es reafirma en els valors de la llibertat d’expressió, els drets democràtics i la tolerància zero a la violència i a la repressió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)