Territorial

El Banyoles planta cara però se li escapa la victòria al final

1a catalana. Van jugar mitja hora amb un home menys i el rival va empatar de falta

BANYOLES 1 MANLLEU 1

BANYOLES:Martí Bartrina, Gallardo, Moreno, Jordi Sala, Benaissa, Èric Gispert (Kuhn, 83’), Tarifa (Viadé, 63’), Barceló, Toni Güell, Pol Bastidas i Adrià Casanova.MANLLEU:Iván González, Joel Puntí (Sancho, 75’), Franc, Raúl Garcia, Criado (Àlex Soler, 46’), Del Pozo (Cristian Martínez, 40’), Martí Soler, Marçal Sáenz, Pajáres (Adrià Balagué, 80’), Kako i Jordi Pla.GOLS:1-0 (57’) Jordi Sala. 1-1 (83’) Martí Soler.ÀRBITRE:Toril Bagen.T.G.:Moreno, Sala, Gallardo i Guell del Banyoles, i Franc i Sáenz, del Manlleu.T.V.:Per doble amonestació, Barceló, del Banyoles (60’).COMENTARI:El Banyoles es va quedar a les portes de trencar la sequera de victòries ahir al migdia contra el Manlleu. Els banyolins van mostrar una línia ascendent durant la primera meitat, i malgrat arribar al descans amb empat a zero, les sensacions eren molt bones. En l’inici del segon temps, Jordi Sala va marcar l’1-0 en la sortida d’un córner (57’) però tres minuts després, l’equip blanc-i-blau es va quedar amb un home menys per expulsió de Barceló. El Banyoles va treballar de valent per resistir la reacció d’un Manlleu que va créixer amb un home més però ja a les acaballes no van poder fer res per evitar l’empat. Martí Soler (83’), amb un bon llançament de falta, va rescatar un punt per als osonencs.