Territorial

Un Llagostera B amb moltes baixes perd contra un Mollet intens

1a catalana. Malgrat avançar-se, dues errades els van condemnar a la derrota

Llagostera B 1 Mollet 2

LLAGOSTERA B:Sergio, Sergi Barco (Luis, 86’), Abde, Mario, Alexis Sánchez, Roger (Musonda, 86’), Lucas (Marçal, 80’), Juan Cruz, Sarmiento, Ibra (Henry, 70’) i Kamal (Omar, 64’).MOLLET:Pol Flores, Christian, Solivellas, Torrecillas, Younoussa, Corzo (Brian, 70’), Edgar, Castro (Anas, 86’), Max (Masip, 70’), Antonio (Aldana, 86’) i Ramon Suárez.GOLS:1-0 (25’) Sarmiento. 1-1 (44’) Edgar. 1-2 (82’) Solivellas.ÀRBITRE:Peralta Pino.T.G.:Sergi Barco i Lucas del Llagostera, i Masip i Brian del Mollet.T.V.:Per doble amonestació al local Mario i directa a Sergio del Llagostera.PÚBLIC:El Llagostera B afrontava el duel contra el Mollet amb un bon grapat de baixes d’homes importants que van anar convocats amb el primer equip. Malgrat això, l’arrencada dels llagosterencs va ser bona i en la primera meitat van oferir una bona imatge. A més, Sarmiento va aprofitar una passada a l’esquena de la defensa per marcar l’1-0. Al límit del descans, una falta lateral no defensada amb prou contundència va suposar l’empat del Mollet. La igualada va fer mal als del Gironès, i en la segona part el Mollet va fer valer la seva major veterania per aconseguir el control del joc. Solivellas va ser murri en una falta executada amb rapidesa i va avançar els vallesans. El Llagostera B va insistir però no va trobar cap el premi de l’empat.