2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

El Badalona manté la fermesa a l’estadi

Empat treballat. Els de Manolo González, molt solvents al darrere, van signar taules contra el Vila-real B i continuen invictes com a locals

badalona 0 vila-real b 0

BADALONA:Morales, Álvaro, Albarrán, Juanjo (Marc Cosme, 61’), Parera, Maestre, Robert Simón, Aly, Marcel Serramitja (Kilian Duran, 51’), Kevin (Rivas, 70’) i Nestor.VILA-REAL B:Ander, Genís, Quintillà, Roger, Juan, Imanol, Cedrés, Morlanes (Fran, 28’), Franco Acosta (Simón, 68’), Pedro (Darío, 88’) i Mario.ÀRBITRE:Pulido Santana.T.G.:als locals Morales i Parera; i als visitants Roger i Fran.PÚBLIC:uns 1.000 espectadors.

Els rivals ja ho saben. Quan toca visita a Badalona, el més probable és tornar amb les mans buides o amb una recompensa petita. A l’estadi municipal encara no ha guanyat ningú aquesta temporada. Ahir, qui ho va intentar va ser el Vila-real B, un bloc de quirats que va topar amb la solvència defensiva dels escapulats i amb el geni sota pals de Morales. Al final, el partit va acabar amb el marcador per encetar i les coses continuen d’una forma molt similar per als dos equips.

Manolo González és un entrenador creatiu. Si té contratemps, busca solucions. Ahir, per cobrir les baixes en defensa, va situar Robert Simón de lateral dret, Albarrán de lateral esquerre, i Maestre una mica davant dels centrals per apuntalar la rereguarda. El resultat de tot plegat és que els groguets no van trobar ni una sola fissura per on entrar. El Badalona, per la seva banda, va trigar mitja hora a començar a generar joc ofensiu. De perill, però, no en va crear gaire. L’ocasió més clara va ser un xut amb efecte de Juanjo Ciércoles, després d’una bona jugada de Kevin, que va sortir desviat (37’).

Després de la represa, el tècnic local va voler buscar el gol acumulant homes al davant i l’equip va destapar-se. El Vila-real B ho va aprofitar per arribar amb més perill a l’àrea local. Per fortuna, el porter del Badalona és José Miguel Morales. Ja pot passar el temps, que ell manté una solvència que molts altres sentinelles envegen. Així, va erigir-se com a salvador en dues arribades molt clares de Mario que va frustrar. El marcador, amb tot, no es va moure, tot i que el Badalona ho va intentar amb una acció d’Adri Rivas que va anar per sobre del travesser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)