2a divisió FEF

Yeray es perd el que queda de temporada

2a div. B. El mig es va fer contra el Mallorca una ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret i estarà entre sis i vuit mesos de baixa

Yeray Sabariego es va fer en el transcurs del partit de diumenge passat contra el Mallorca una ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret i es perdrà el que resta de temporada, ja que haurà d’estar entre sis i vuit mesos allunyat dels terrenys de joc. El migcampista, que tot just debutava en la lliga amb els garrotxins –ja va disputar el matx de la primera eliminatòria de copa al camp de l’Olímpic de Xàtiva–, no ha tingut sort amb les lesions, i és que, després del duel de copa també va caure lesionat.

Yeray haurà de passar en els propers dies per la sala d’operacions per corregir la ruptura i iniciar així la recuperació.

Fitxa lliure per a una incorporació

Precisament Yeray va fitxar per l’Olot després que l’entitat garrotxina donés la baixa a Dembo, també lesionat de llarga durada. L’àrea esportiva es va moure amb rapidesa per pal·liar la baixa de l’extrem i ara podria fer el mateix amb la del mig, que ocupa fitxa de major de 23 anys. Els olotins no estan obligats a esperar a l’obertura del mercat d’hivern l’1 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)