Nàstic

futbol

Nàstic

L’ansietat dissimulada

Nàstic. Els grana, sense els dos davanters titulars, Uche i Barreiro, esperen aprofitar que a fora estan més alliberats de tensió per continuar compensant els punts que perden al Nou Estadi

El Nàstic viu una temporada complicada, i on més es nota l’ansietat per millorar és a casa. És on els jugadors, amb ganes d’agradar i de capgirar la situació, se senten més pressionats, es posen nerviosos quan el rival els incomoda i cauen de seguida en la precipitació. Així, al Nou Estadi, el Nàstic ha perdut tres dels últims quatre partits que hi ha jugat i té l’afició cada vegada més impacient. Per sort, l’equip tarragoní compensa el mal rendiment com a local amb les actuacions a camp contrari, on l’ansietat es dissimula perquè l’equip, amb menys pressió, se sent alliberat de les angoixes domèstiques. El Nuevo Arcángel, Zorrilla i Las Pajaritos han estat els escenaris de les tres victòries dels grana en els quatre últims desplaçaments. Un altre dels estadis imponents de la categoria, el Sadar, és on aquest vespre el Nàstic mirarà d’allargar la bona dinàmica a fora per fer menys dolorós l’estancament al seu terreny de joc.

L’Osasuna no està, ara mateix, gaire millor que el Nàstic, si més no pel que fa a les estadístiques. L’equip navarrès, clar aspirant a l’ascens a primera divisió, categoria que va perdre al final de la temporada passada, només ha guanyat un dels últims set partits disputats i encadena dues derrotes, contra l’Alcorcón a Pamplona i al camp del Lugo. El tècnic grana, Antonio Rodríguez, considera que la situació actual de l’Osasuna és habitual a segona A, on tots els equips passen per dinàmiques negatives. És el mateix que li succeeix ara al Nàstic, segons assegura el tècnic barceloní, que està convençut que el seu equip viurà fases de millors resultats a Tarragona. Però mentre això no arribi, els grana estan obligats a sumar en qualsevol terreny de joc, com aquest vespre a El Sadar.

LES FRASES

L’Osasuna és un rival complex, com tots els equips fets per pujar. Té jugadors contrastats i bons números en atac
Antonio Rodríguez
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Aquesta és una categoria de ratxes, i els equips que millor gestionin l’ansietat estaran a dalt al final de la lliga. I en això estem nosaltres
Diego Martínez
ENTRENADOR DE L’OSASUNA

Rodri no pot disposar de nou jugadors

El Nàstic afronta el partit d’aquest vespre a El Sadar amb nou baixes per lesió, dues de les quals d’última hora. Especialment sensible és la de Manu Barreiro, que es va fer una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra en l’entrenament d’ahir al matí, sobretot tenint en compte que l’altre davanter titular, Uche, també és baixa per lesió. A més, Juan Delgado va rebre un cop en la sessió de dimecres i també es perdrà el partit. Sergio Tejera, que es va fer una lesió muscular contra el Llorca, també és baixa, igual que Omar Perdomo, Jean Luc, Djetei i Bustos. Perone, que ahir no es va entrenar per precaució, tampoc va formar part d’una expedició, que incloïa els futbolistes del filial Brugui i De Nova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)