2a divisió FEF

El Lleida i el repte de tornar a la normalitat

2a divisió B. El tècnic, Gerard Albadalejo, reconeix que l’equip ha de fer un pas més i demostrar maduresa centrant-se en la lliga

El Lleida va viure un parèntesi amb la fita històrica que va aconseguir eliminant la Real Sociedad a Anoeta. Perquè la realitat en la lliga era molt difícil per al conjunt blau, que en les darreres tres jornades havia caigut en picat de la quarta a l’onzena posició. Per això, el vestidor blau ha volgut fer un propòsit d’esmena de cara al pròxim partit contra l’Elx, rival directe en la lluita per les posicions de promoció d’ascens.

“En el dia d’ahir [va dir per dijous] vam aprofitar per atendre totes les peticions dels mitjans i per assimilar una fita que ha estat molt celebrada per tothom. Però abans de l’entrenament hem dit de fer un pas més en la maduresa com a equip i centrar-nos en la nostra realitat, que ara mateix és l’Elx”, va dir ahir Gerard Albadalejo sobre el partit que es disputarà demà al Camp d’Esports entre dos equips separats per només quatre punts.

El principal repte per als blaus és posar fi a la mala ratxa golejadora en la competició regular que els ha deixat sense marcar en els últims cinc partits. Dimecres passat, però, van anotar tres gols en 45 minuts a Anoeta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)