2a divisió FEF

El Llagostera es consolida

2a divisió B. Segon triomf seguit dels gironins, que superen l’Atlètic Saguntí a casa i surten momentàniament del descens. Els visitants van jugar amb un home menys des del minut 55

llagostera 1 at. saguntí 0

LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Lucas Viale, Esteban, Maynau, Pol Gómez, Carbó, Leo Ramírez, Guichón (Chele, 89’), Gavilán (Tarrenchs, 71’) i Gabarre.ATLÈTIC SAGUNTÍ:Lluna, Gallego, Quesada, Marín, Rafa Gimeno, Jorge Julià, Gilabert (David Escudero, 84’), Lois, David Fas, Fran Gámez i Pau Franch.GOLS:1-0 (22’) Gabarre.ÀRBITRE:González González.T.G.:als locals Gavilán, Chica i Pol; i als visitants Gilabert, Gimeno i Marín.T.V.:Vermella directa al visitant Lois (55’).PÚBLIC:Uns 100 espectadors al municipal de Llagostera.

El Llagostera va cap amunt. Els llagosterencs van enllaçar ahir contra l’Atlètic Saguntí (1-0) la segona victòria consecutiva i van sortir momentàniament de la zona de descens, una gran notícia que consolida la reacció del conjunt gironí. El partit no passarà a la història per la seva vistositat, però els locals van demostrar un gran estat de concentració i intensitat durant els noranta minuts i es van endur un treballat triomf gràcies a un solitari gol de Toni Gabarre en la primera meitat (22’). L’Atlètic Saguntí, que finalment va tenir la baixa de l’exjugador del Llagostera Nuha, també va demostrar ofici, però va estar condicionat per l’expulsió de Lois en el minut 55.

El partit, jugat amb una forta fred –fins i tot va caure alguna volva de neu a l’inici–, va començar intens però sense ocasions clares de cap dels dos equips. El Llagostera no aconseguia connectar amb facilitat amb els seus davanters, però sempre comptava amb el perill de Leo Ramírez en les jugades a pilota aturada. Als vint minuts el migcampista canari va estar a punt d’estrenar el marcador amb un gran xut de falta que el porter Lluna va enviar a córner providencialment, i poc després va originar el primer gol llagosterenc. Leo va servir una falta lateral que, després d’un parell de rebots, va acabar amb la pilota morta dins l’àrea i als peus de Gabarre, que no va perdonar amb un fort xut (22’).

Amb el gol els llagosterencs van guanyar en confiança i l’Atlètic Saguntí va fer un pas endavant tot buscant l’empat. Però els minuts passaven i el joc es va anar travant, i així es va arribar al descans, amb un 1-0 en el marcador que donava un lleuger avantatge al conjunt gironí.

Contra deu

En la segona part el duel va seguir la mateixa tònica, amb els dos equips ben col·locats damunt del terreny de joc però sense crear excessiu perill ofensiu. Llavors va tenir lloc una jugada que acabaria sent decisiva, i és que l’Atlètic Saguntí es va quedar amb un home menys després que Lois fos expulsat amb vermella directa per una agressió a Facundo Guichón (55’). Amb superioritat numèrica el Llagostera va passar a controlar el partit i cada vegada tenia més la possessió de la pilota, mentre que els visitants tampoc renunciaven a l’atac, encara que sempre topaven amb la defensa llagosterenca ben col·locada o amb el porter Marcos molt atent. En el bàndol local van reclamar un penal sobre Gavilán que l’àrbitre no va assenyalar, mentre que poc després Marcos va evitar l’empat enviant a córner un perillós xut de Julià. El Llagostera no va saber rematar el partit –l’àrbitre va anul·lar un gol a Pol Gómez per fora de joc–, però al final els tres punts es van quedar a casa i el municipal va celebrar la segona victòria del curs.

LA PRIMERA PART

Gabarre va avançar el Llagostera endreçant una pilota morta dins l’àrea (22’)

Els locals no van trobar el 2-0 amb superioritat numèrica i el porter Marcos va evitar l’empat
Ha estat un partit molt complicat; sabíem que l’Atlètic Saguntí era capaç de tot fins al final
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Avui hem fet un pas endavant. Anímicament és una victòria que ens reforça molt, hem d’aprofitar el moment i seguir

Pitu, baixa per unes molèsties al bessó

El golejador del Llagostera en l’última victòria al camp de l’Atlètic Balears (0-1), Pitu Comadevall, no va poder disputar el partit d’ahir per culpa d’unes molèsties al bessó que arrossega des de l’entrenament de dijous. D’aquesta manera, el migcampista saltenc va haver de veure el partit des de la graderia, com també Pablo Sánchez i Álex Colorado, que encara no han fet net de la seves respectives lesions, i també el tècnic Òscar Álvarez i Raúl Fuster, sancionats amb dos partits. En contrapartida, Chele i Gavilán van tornar a estar disponibles i el davanter fins i tot va formar part de l’onze titular llagosterenc.