2a divisió FEF

El Lleida obté un bon punt però continua encallat

Reacció blava. L’equip de la Terra Ferma, que encadena set jornades sense vèncer, va igualar en l’inici del segon temps un 0-1 en contra

lleida 1 Elx 1

LLEIDA ESPORTIU:Diego Rivas, Aitor Núñez, Pumar, Valiente, Eneko, Marc Trilles, Javi López, Moustapha, Marc Nierga (Bojan Radulovic, 83’), Jorge Félix (Iván Agudo, 78’) i Joel Huertas (Manu Molina, 47’).ELX:José Juan, Tekio, Edu Albacar, Golobart, Gonzalo Verdú, Manu, Calero, Provencio, Benja (Sory, 70’), Collantes (Iván Sánchez, 70’) i Lolo Pla (Nino, 61’).GOLS:0-1 (9’) Gonzalo Verdú. 1-1 (53’) Javi López.ÀRBITRE:Recio Moreno.T.G.:Als locals Valiente, Joel Huertas, Moustapha i Provencio; i als visitants Tekio i Benja.T.V.:Al visitant Manu (93’), doble amonestació.

El Lleida, que encara vivia la ressaca de la històrica classificació en la copa, va empatar contra l’Elx i encadena ja set jornades sense guanyar en la lliga. Això sí, els de Gerard Albadalejo, que van neutralitzar un gol matiner de Gonzalo Verdú, continuen a 4 punts de les posicions de fase d’ascens. L’Elx va saltar sobre la gespa del Camp d’Esports disposat a mossegar i no va trigar a fer-ho. Així, en el minut 9, Gonzalo Verdú va connectar amb el cap un servei de cantonada i va sorprendre Diego Rivas. Amb el pas dels minuts, el Lleida va aconseguir el control del partit, però li va costar generar ocasions de perill. De fet, l’empat dels blaus no arribaria fins després de la represa, en el minut 53, quan Javi López va caçar el refús del porter en un xut de Nierga i va creuar-li la pilota. A partir de llavors, es van viure uns minuts frenètics en què el Lleida va tenir l’Elx contra les cordes. A poc apoc, els visitants van frenar l’empenta blava i van buscar el joc directe. De fet, Diego Rivas va ser salvador en el 78, quan va desviar una canonada de Nino que va acabar estavellant-se al travesser de la seva porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)