Barça B

Kaptoum, amb el grup

Barça B. L’interior camerunès va exercitar-se amb el bloc per primer cop des que va lesionar-se el menisc del genoll esquerre, fa cinc mesos

El calvari que ha viscut Wilfrid Kaptoum els darrers cinc mesos, des que en la preparació de la darrera eliminatòria del play-off d’ascens va fer-se un trencament al menisc intern del genoll esquerre, arriba a la seva fi. Ahir, l’interior camerunès, que ja feia temps que feia treball específic individual, va tornar a exercitar-se amb el grup, de manera que arriba al tram final del seu procés de recuperació. Val a dir, això sí, que el futbolista no té encara l’alta mèdica. Kaptoum, en tot cas, va perdre la fitxa davant les previsions de recuperació de la seva lesió, tot i que se li podria tramitar en el mercat d’hivern si el club ho considera necessari. D’altra banda, més enllà del migcampista camerunès, ahir també va tornar a exercitar-se amb el bloc Rodrigo Tarín, que feia sis setmanes que era absent per culpa d’una fractura al peu esquerre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)