Nàstic

futbol

Nàstic

El Nàstic confia en Uche i espera Manu Barreiro

2a divisió A. El davanter nigerià estarà a punt per al partit de demà contra el Sevilla Atlético al Nou Estadi, per al qual és dubte el gallec

A Tarragona tenen clar que la reacció de l’equip grana, al límit de la zona de permanència, depèn en bona mesura del rendiment dels seus dos davanters titulars, Ikechukwu Uche i Manu Barreiro. Els dos futbolistes haurien sigut baixa si s’hagués disputat el partit de la setmana passada contra l’Osasuna, suspès per la neu i pendent de la nova data, però podria ser que Rodri pogués disposar de tots dos per al partit de demà a la tarda al Nou Estadi contra el Sevilla Atlético.

Uche, màxim golejador del Nàstic amb sis gols, ha tingut una participació un pèl irregular aquesta temporada per culpa dels problemes físics. De fet, abans de perdre’s el desplaçament a Pamplona, el nigerià ja va ser baixa en la derrota al Nou Estadi contra el Llorca per la lesió muscular al recte femoral de la cama esquerra que tenia. En la recta final d’aquesta setmana ja s’ha entrenat amb normalitat, de manera que, si no hi ha cap inconvenient d’última hora, estarà a punt per al partit de demà.

Manu Barreiro, autor de quatre gols, es va fer una lesió muscular al bíceps femoral de la cama esquerra els dies previs al partit contra l’Osasuna, però gràcies a la suspensió encara pot dir que ha participat, sense perdre’s ni un sol minut, en els últims dotze partits dels grana. De moment, el davanter gallec és dubte per al duel contra el Sevilla Atlético.

El Nàstic no ha tingut sort fins ara amb les lesions ja que en la majoria de jornades ha tingut unes quantes baixes. Per al duel de demà, Rodri no podrà disposar de Tejera, Omar Perdomo i Djetei, però està content de poder utilitzar jugadors com ara Stéphane Emana, Jean Luc, Eddy Silvestre i Álvaro Bustos, que han tingut problemes físics últimament i que ara estan totalment recuperats.

GOLEJADORS

Entre Uche i Barreiro han marcat deu dels divuit gols de l’equip tarragoní

El Sevilla Atlético i els empats

El Nàstic s’enfronta demà a un dels equips situats en zona de descens a segona B, el Sevilla Atlético. Els grana intentaran derrotar el filial andalús per mantenir-lo a una distància més que providencial –ara els separen cinc punts– i, sobretot, no donar-li vida. El Sevilla Atlético només ha guanyat un dels disset partits disputats –al camp del Granada en la jornada 14 (1-2)–, però últimament ha experimentat una millora que tradueix en empats, ja que sis dels set últims partits que ha jugat han acabat en igualada. L’altre és, precisament, la victòria contra el Granada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)