Territorial

El Girona deixa escapar dos punts més a domicili

Divisió d’honor juvenil. Els blanc-i-vermells s’avancen dues vegades contra el San Francisco (0-1 i 1-2) però dues errades evitables els condemnen a l’empat tot i ser molt superiors als balears

san francisco 2 girona 2

SAN FRANCISCO:Marc Rey, Sánchez, Mayol, Ramon, Balle, Sintes (Molina, 43’), Llaurado (Valverde, 46’), Manresa, Rodríguez (Castilla, 70’), Llabres i Martínez (Pons, 89’)GIRONA:Torra, Prado, Teo, Uche, Mario, Cobos, Porro, Jofre (Juli, 82’), Homet (Valery, 72’), Giorgi (Alejandro, 65’) i Moha (Rodrigo, 86’)GOLS:0-1 (25’) Homet. 1-1 (28’) Sintes. 1-2 (49’) Porro. 2-2 (60’) Martínez, de penalÀRBITRE:Gómez Gómez.T.G.:als locals Manresa i Valverde; als visitants Teo i Moha.T.V.:capPÚBLIC:Uns 200 espectadors

El Girona no va poder tornar amb els tres punts a terres gironines tot i ser superior al San Francisco en gairebé tots els aspectes del joc. Els jugadors dirigits per Àlex Marsal van empatar a dos gols tot i avançar-se en el marcador dues vegades i deixen escapar una oportunitat d’or per pressionar el Barça en la taula i situar-se, de manera anecdòtica, líders provisionals.

En la primera part, els gironins van dominar i, tot i que cap dels dos equips va gaudir de grans ocasions, la sensació de perill sempre era visitant. Abans del gol, Porro i Teo ho van provar amb dues ocasions en el minut 8 i en el 13. Va ser en el 25 quan una bona jugada de Porro, que va centrar la pilota des de la ratlla de fons, va acabar amb una rematada preciosa d’Homet amb el taló, que va sorprendre Rey. Desgraciadament, tres minuts més tard, els locals van empatar aprofitant un mal refús defensiu després d’una falta lateral.

En la segona part, els blanc-i-vermells van posar una marxa més i ja en el 49 Porro va fer bona la passada de Giorgi per superar el porter balear amb una rematada inapel·lable. El mateix Porro va topar amb el pal en el minut 53 amb un xut des de fora de l’àrea, una jugada clau, ja que en el 60 el San Francisco va tornar a empatar, aquesta vegada de penal.

En els minuts finals, els nervis van trair els gironina i les imprecisions van impedir el triomf final. Tot i això, Moha, Prado i Porro, el gran protagonista en l’atac del Girona, van gaudir d’ocasions destacables per fer el tercer gol. El darrer va enviar una falta directa al travesser (67’).