2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Fam de victòries

2a divisió B. El Sabadell empata el 64% dels partits que ha disputat durant aquesta lliga i avui vol fer un pas endavant (Nova Creu Alta, 17.00 h, Esport 3) contra el València Mestalla

A la Creu Alta ja s’han cansat de tants empats. Gairebé dos dels tres partits que ha disputat el conjunt arlequinat aquesta temporada han acabat amb repartiment de punts; un fet que assenyala la solidesa de l’equip però que també l’ha mutilat a l’hora d’escalar posicions en la taula classificatòria. Però com que només han deixat de sumar en dos partits, els de Toni Seligrat continuen en la part alta de la taula (setens, 23 punts) preparats per fer un salt cap a les posicions de promoció. Avui (Nova Creu Alta, 17 h, Esport 3) té una bona oportunitat en el xoc contra el València Mestalla (11è, 22 punts). “Tothom surt a guanyar; no conec ningú que surti en un partit de lliga a empatar. Però cada setmana un mínim cinc dels deu partits acaben en empat, i difícilment es guanya per més d’un gol en aquest grup. Està tot molt igualat”, justifica Toni Seligrat. El tècnic té gairebé descartat Felipe Sanchón per lesió i té dubtes sobre alinear Gai Assulin, que encara té molèsties. Recupera el central Migue, absent en el darrer xoc per sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)