Girona

Una estrena majúscula

Amb joia. Els 400 aficionats del Girona es fan sentir i celebren el triomf de l’equip en el primer estadi que estrenava aquest curs

“Que boti, que boti, que boti Montilivi!” S’havia acabat feia pocs minuts el partit, no quedava cap aficionat de l’Espanyol, i els del Girona estaven eufòrics. El Girona visitava per primera vegada l’estadi de Cornellà-el Prat, el primer dels sis que ha d’estrenar aquest curs, i en va sortir amb un triomf d’altíssim valor. I els aficionats gironins que van desafiar l’horari intempestiu de l’últim partit de la jornada van disfrutar de valent.

A la zona reservada a l’afició visitant, a la part superior d’un córner, hi havia 348 aficionats gironins. Se n’hi afegien, però, uns quants de repartits en les altres zones del camp, que s’havien espavilat pel seu compte per adquirir l’entrada. Tot i que eren minoria a l’estadi (13.848 espectadors), van aprofitar alguns moments de silenci i apatia per fer-se sentir.

Escridassats al 17.14

Com és habitual, els aficionats del Girona van cridar “independència” en el minut 17.14. Els càntics, però, van quedar anul·lats per una forta escridassada d’una part d’aficionats de l’Espanyol. L’escena es va repetir en la segona meitat, amb proclames de llibertat i independència dels aficionats gironins esmorteïdes pels xiulets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)