Girona

Pas a pas amb Granell

La renovació. El club de Montilivi i el migcampista s’han assegut a negociar, però l’acord encara és lluny perquè hi ha diferències

Àlex Granell, un dels sis únics futbolistes de la plantilla del Girona que ja han superat els 1.000 minuts aquest curs, ja fa algunes setmanes que té iniciades converses per ampliar la seva vinculació amb el Girona. El punt de partida és un nou contracte, tot i la interpretació inicial del club que la renovació era automàtica en cas de permanència. Però el desenllaç final encara no s’intueix. “Per festes? No. Les posicions encara estan allunyades i Nadal ja és a tocar. La meva prioritat sempre serà el Girona i, evidentment, no vull deixar escapar l’oportunitat de continuar jugant a primera divisió després del que m’ha costat arribar-hi”, va afirmar el migcampista gironí després del triomf de l’equip al camp de l’Espanyol. Granell, de 29 anys, ha participat en tretze dels quinze partits de lliga, onze com a titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)