2a divisió FEF

Sense poder de reacció

2a divisió B. El Llagostera ha acabat perdent nou dels deu partits de lliga en què ha començat encaixant el primer gol. L’única remuntada va ser contra l’Elx en la novena jornada

El Llagostera va encaixar diumenge passat una dolorosa derrota al camp de l’Ontinyent (1-0) en un partit en què els llagosterencs, tot i jugar amb un home més des del minut 24 i disposar d’un penal a favor, van acabar perdent per la mínima. L’equip gironí, que va encaixar el gol just abans del descans (44’), no va ser capaç de reaccionar amb el resultat en contra, un fet massa habitual aquesta temporada. I és que el Llagostera ha acabat perdent nou dels deu partits de lliga en què ha començat encaixant el primer gol, amb l’única remuntada contra l’Elx en la novena jornada (2-1). En contrapartida, els blaugrana han sumat quatre victòries, quatre empats i cap derrota en els vuit partits en què s’han avançat.

“És una mica la tònica general d’aquesta categoria, costa molt remuntar un marcador advers, ja que els equips tendeixen a anar cap enrere. Tot i així, és cert que és un dels nostres hàndicaps, sembla que no tenim un punt entremig, ja que normalment guanyem o perdem, i si haguéssim aconseguit sumar més empats estaríem en una situació més tranquil·la en la classificació”, explica el central del Llagostera Lucas Viale, que dona la seva visió sobre l’últim partit: “Se’ns va posar de cara amb la seva expulsió, però vam fallar un penal i l’Ontinyent es va posar dins del partit amb un gol d’estratègia. En la segona part ens va costar, no ens van xiular un penal bastant clar sobre Facu Guichón i a mi em van anul·lar un gol per fora de joc que es veu que era legal. Però també és veritat que no vam saber atacar contra un rival que jugava molt endarrerit”.

Després de fer autocrítica, Viale i el Llagostera ja pensen en el pròxim compromís de demà contra l’Hèrcules (16 h al municipal), un partit que els gironins esperen que serveixi per tornar al camí del triomf. “Per a nosaltres tots els partits són importants, estem a baix i ara mateix el primer objectiu és sortir d’aquesta zona i agafar distància respecte als equips que estan en descens. Ens és igual qui ens visiti a casa, ja que sabem que si ho fem bé jugant al nostre camp tenim moltes possibilitats de guanyar el partit.” Personalment el central, un fix en els esquemes d’Òscar Álvarez, es mostra d’allò més satisfet: “Estic jugant molts minuts i estic molt a gust en aquest club, és familiar i m’han tractat molt bé des del primer dia. A més, tenim un vestidor genial.”

LES REACCIONS

Llagostera-Alcoià (j. 1) 0-1
0-1 (57’) Mariano
Llagostera-Ebre (j. 3) 1-2
0-1 (16’) Rubiato. 1-1 (32’) Pitu. 1-2 (71’) Rubiato
Llagostera-Formentera (j. 5) 0-1
0-1 (51’) Samu San José
Mallorca-Llagostera (j. 6) 4-0
1-0 (29’) Àlex López. 2-0 (61’) Abdon Prats. 3-0 (73’) Lago Junior. 4-0 (88’) Àlex López
Lleida-Llagostera (j. 8) 1-0
1-0 (48’) Jorge Félix
Llagostera-Elx (j. 9) 2-1
0-1 (1’) Kaba. 1-1 (47’) Moha. 2-1 (81’) Gabarre
Llagostera-Sabadell (j. 11) 0-2
0-1 (60’) Alasana. 0-2 (78’) Felipe
Badalona-Llagostera (j. 12) 1-0
1-0 (68’) Marcel Serramitja
Peralada-Llagostera (j. 14) 1-0
1-0 (75’) Joel Arimany
Ontinyent-Llagostera (j. 18) 1-0
1-0 (43’) Franco Russo

EL PRÒXIM RIVAL

El Llagostera té entre cella i cella tornar al camí del triomf en la visita de l’Hèrcules demà a casa (16 h)
Si haguéssim sumat més empats estaríem en una situació més tranquil·la en la classificació
Lucas Viale
central del Llagostera

L’ALTRA CARA

En aquesta categoria costa molt remuntar un marcador advers, però és cert que és un dels nostres hàndicaps
4
victòries,
4 empats i cap derrota en els partits de lliga en què el Llagostera s’ha avançat en el marcador.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)