Girona

Girona

Primera divisió

El Girona no se’n surt a Mestalla

El conjunt gironí s’avança amb un gol matiner de Portu (8’), però el València remunta el partit gràcies a una diana en pròpia porteria de Ramalho (26’) i a un penal transformat per Parejo (47’)

Derrota del Girona a Mestalla en el primer partit de l’any dels gironins (2-1). En la primera part el conjunt dirigit per Pablo Machín s’ha avançat amb un gol de cap molt matiner de Portu (8’) –el jugador no l’ha celebrat pel seu passat al club valencianista–, però el València ha reaccionat abans del descans gràcies a una diana en pròpia porteria de Ramalho (26’). Només començar el segon acte els locals han capgirat el marcador amb un gol de penal transformat per Parejo (47’) i, a partir d’aquí, el Girona ha estat incapaç de reconduir la situació.