Girona

Mojica i Timor amplien a sis el nombre d’apercebuts

En perill. Els tres carrilers més utilitzats pel Girona (Maffeo, Aday i el mateix Mojica) acumulen quatre targetes grogues, com també Juanpe i Douglas Luiz, ahir inèdit a Mestalla

A més de la derrota d’ahir a Mestalla, el Girona va veure ampliat el nombre de jugadors que estan apercebuts de suspensió. Concretament, el Girona ja en té sis en aquesta situació, després que David Timor i Johan Mojica veiessin la seva quarta targeta groga de la temporada i s’afegissin a Pablo Maffeo, Aday Benítez, Juanpe Ramírez i Douglas Luiz, que ahir va tornar a quedar-se a la banqueta i sense jugar ni un sol minut.

D’aquesta manera, el conjunt gironí té apercebuts els tres carrilers més utilitzats per Pablo Machín (Maffeo, Mojica i Aday) abans de rebre el Las Palmas el dissabte vinent a Montilivi (13 h).

La sagnia no s’atura

El Girona, l’equip al qual li ensenyen més targetes de primera divisió (60), ja ha vist com quatre dels seus jugadors han complert cicle de targetes aquesta temporada: Granell (n’acumula 5), Pere Pons (5), Stuani (7) i Bernardo (6). Els dos últims també van ser amonestats ahir per Fernández Borbalán, com també Portu (3).

ELS QUE MÉS

60
targetes grogues
ha vist el Girona aquest curs, sent l’equip més castigat de primera divisió.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)