El Vilafranca rasca un bon punt al camp de l’Hospitalet

Sense gols. Els riberencs van disposar de més ocasions, però els va mancar encert

L’HOSPITALET 0 VILAFRANCA 0

L’HOSPITALET:Sergi Puig, Dani Fernández, Ñoño, Savall (Edipo, 90’), Sierra, Óscar García, Cristian Gómez, Losada (Canario, 78’), Velillas, Manzi i Ripoll (Kilian, 74’).VILAFRANCA:Ramos, Acedo (Ton Ripoll, 62’), Èric Via, Fontanils, Arnau, Boira, Pla, Óscar (Sardà, 57’), Guti, Aday i Abel Rita (Sergi, 72’).ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:Als locals Sierra, Losada i Savall, i als visitants Guti, Pla, Boira, Fontanils i Ramos.T.V.:Al visitant Sardà (71’), directa.COMENTARI:L’Hospi i el Vilafranca mantenen les distàncies a la classificació i es miren les places de ‘play-off’ des de fora després d’un repartiment de punts que deixa més contents els visitants, que van jugar els darrers 25 minuts amb un home menys. Després d’una primera part de força respecte i poques ocasions –la més clara de Miquel Ripoll, que, en el minut 42, enviava als núvols una rematada franca–, el Vilafranca va tenir una oportunitat d’or, gairebé l’única del partit, amb un Guti que perdonava el 0-1 tot sol davant Sergi Puig (55’). Va ser un miratge enmig d’un segon temps de clar color riberenc, especialment arran de l’expulsió del vilafranquí Sardà. L’Hospi, però, no va trobar l’encert per endur-se els tres punts: el capità Dani Fernández estavellava un llançament de falta a la fusta (72’) i, en dues accions gairebé calcades, els de Xavi Molist no van aconseguir resoldre dues accions embolicades dins l’àrea.