3a divisió FEF

futbol

3a divisió

Jornada rodona per al Prat

Tercer triomf seguit. Els potablava van vèncer el Vilassar gràcies a un gol de Padilla i un doblet de Poves i aprofiten la resta de resultats per retallar tres punts de cop respecte del segon

prat 3 vilassar 0

PRAT:Sergio; Joel Marín, Aitor Lario, Ricarte, Fede; Putxi (Javi Lara, 46’), Pau Senent (Ñito, 71’), Padilla; Pau Darbra (Carlos Cano, 62’), Toni Larrosa i Poves.VILASSAR DE MAR:Imanol; Joel, Oumar, Pep (Diego Carrillo, 66’), Iván; Nando, Dani, Caste (Nil Ayats, 82’); Rovira, Éric i Soufianne (Matamala, 71’).GOLS:1-0 (12’) Padilla. 2-0 (65’) Poves. 3-0 (90’) Poves.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:Al local Aitor Lario, i als visitants Dani Prieto, Oumar i Nando.PÚBLIC:230 espectadors.

Fa només tres jornades, després que el Prat perdés al Sagnier contra l’Horta, feia la sensació que l’equip potablava s’havia diluït i s’allunyava de la part alta, ja que exhibia també dubtes sobre la gespa. Els bons resultats, però, ho canvien tot. Així, han passat tres partits, que han acabat en tres victòries, i els de Pedro Dólera tenen el segon classificat a només un punt. La jornada d’ahir, de fet, va ser rodona per a l’equip del Baix Llobregat, que va imposar-se amb solvència al Vilassar i va aprofitar les ensopegades d’alguns dels equips que tenia per sobre per situar-se a només un punt del segon, el Sant Andreu. Això sí, les coses estan molt ajustades i el Prat continua fora de la zona de descens: és cinquè.

Ahir, els potablava van ser clarament superiors al conjunt de Manel Moya i aquesta superioritat va transcendir a poc a poc en el resultat. En la primera aproximació dels locals va arribar la primera diana del matx: conducció de Padilla i xut del 8 potablava des de la distància, que va tocar lleugerament en un defensa visitant i va entrar arran de l’escaire. En la resta del primer temps, el bloc de Pedro Dólera podria haver encarrilat el matx amb un segon gol, però li va mancar un punt d’encert.

El 2-0 ho sentencia tot

La segona part va començar amb un ritme força baix, amb un Prat duent la iniciativa del joc però sense profunditat i un Vilassar ofensiu i ordenat alhora. Tot aquest equilibri va esclatar quan Carlos Cano va connectar amb Poves amb el cap perquè el davanter potablava signés un gol de traca amb un xut potent des de fora de l’àrea. La segona diana pratenca va desmuntar per complet el Vilassar, que va abaixar els braços i va encaixar un tercer gol, també obra de Poves, en una assistència de Fede des de l’esquerra i un tir ras de l’atacant local.

ELS VESTIDORS

Fa un mes, hi havia dubtes, però hem demostrat que tenim equip i que lluitarem a dalt fins al final
Pedro Dólera
ENTRENADOR DEL PRAT
La primera part ha estat molt igualada i tot ha canviat amb el 2-0. A partir d’aquí, l’equip s’ha trencat
Manel Moya
ENTRENADOR DEL VILASSAR
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)