2a divisió FEF

Una victòria per créixer

Llagostera. El triomf al camp de l’Alcoià deixa els gironins amb quatre punts de marge respecte del descens per primera vegada aquest curs

El Llagostera va aconseguir diumenge una victòria importantíssima al camp de l’Alcoià (0-1). Amb el triomf, el conjunt llagosterenc va tallar una ratxa de dues derrotes i, tot i continuar com a quinzè classificat, té la zona de descens –i també la plaça de promoció de descens– quatre punts per sota, el marge més ampli d’aquesta temporada. A Alcoi els d’Òscar Álvarez van sumar la quarta victòria del curs a domicili, on ja acumulen 13 punts, 4 més dels aconseguits a casa (9). En aquest sentit, per a la segona volta el Llagostera s’ha proposat fer del municipal un fortí, un objectiu que començarà el pròxim dissabte (a les 16.30 h) amb la difícil visita del Cornellà, tercer classificat i un equip que ha guanyat set dels últims nou partits de lliga i en el qual juga un vell conegut, Valentín Merchán.

Tornant a la victòria al camp de l’Alcoià, el gran protagonista va ser Manu Gavilán, que va marcar el gol del triomf i la seva segona diana aquesta temporada. El davanter, tot i haver tingut una participació irregular des del començament del campionat, a poc a poc està agafant confiança i hauria de ser una peça important per suplir la poca pólvora de l’equip, que continua com el menys golejador del grup tercer de segona B, amb només 13 gols a favor, els mateixos que ha fet el Peña Deportiva.

Ayala, rescindit

El Llagostera va fer oficial ahir la rescissió del contracte que l’unia amb Oriol Ayala, que es converteix en la segona baixa en el mercat d’hivern després de la de Moha Chabboura (ha fitxat per la Pobla). Ayala, que tant ha jugat de central com de pivot, no ha gaudit de la confiança del tècnic (449 minuts en 6 partits i 1 gol) i ara jugarà a les files del Reus B.

Paral·lelament, el Llagostera continua atent al mercat de fitxatges per tal de reforçar la plantilla, amb un jugador defensiu, un extrem i un davanter com a prioritats.

DECISIU

2
Gols
ha marcat Gavilán aquesta temporada amb el Llagostera. L’atacant va fer el gol del triomf a Alcoi

AGAFEN AIRE

El Llagostera va tallar una ratxa de 2 derrotes i suma més punts a fora (13) que a casa (9)

UN MENYS

El club va rescindir Oriol Ayala (ha fitxat pel Reus B), la segona baixa després de Moha
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)