Un record ben recent per tenir present

El de dissabte serà el segon partit de la temporada en què el cuer visitarà Montilivi. El precedent, però, és tot un avís per al conjunt blanc-i-vermell, que va viure contra l’Alavés una de les garrotades més severes del curs, possiblement la més dura. Com Las Palmas dissabte, el conjunt de Vitòria arribava a Girona carregat de necessitat, i amb Abelardo com a quart entrenador del curs. Amb 17 punts, el Girona tenia l’oportunitat de deixar molt enfonsat l’Alavés, que només n’havia sumat sis i que, per tant, podia tancar la jornada amb 14 punts menys que l’equip de Pablo Machín. I tot semblava un camí de roses, perquè tot i que els va costar, després d’una primera part freda, els gironins van acabar encarrilant el partit amb dos gols gairebé consecutius, de Stuani (59’) i Juanpe (61’). Pocs podien preveure, però, un gir de guió tan espectacular. Abelardo va refrescar l’equip amb l’entrada de Burgui i Pedraza, que van fer molt de mal a un Girona incapaç de reaccionar. El 2-1 d’Ibai Gómez (71’) va ser tot just l’avís del que vindria en un final boig de partit. Ibai va empatar gràcies a un penal comès per Bounou, després d’una errada de Juanpe (87’). I en el temps afegit, una falta a favor del Girona es va transformar en un contraatac letal per als blanc-i-vermells, incapaços de frenar-lo. Munir va arribar fins a l’àrea i va assistir Ibai, que en l’última jugada del partit va firmar el seu primer hat-trick.

DEL 2-0 AL 2-3

L’Alavés va visitar Girona com a cuer i es va endur el triomf en un final de partit boig