Girona

Juanpe: “No pensava que serien un rival directe”

Sorprès. El central, que s’enfrontarà amb el que va ser el seu club des dels 14 anys fins als 21, diu que el sobta veure Las Palmas tan avall en la taula

Nascut fa 26 anys a Las Palmas, Juanpe Ramírez viurà un partit especial contra el conjunt canari, el club que va ser casa seva des dels 14 anys (hi va arribar de cadet, procedent del Doramas) fins als 21 (va deixar la disciplina de Las Palmas després de disputar 45 partits amb el primer equip, sempre a segona A, en quatre temporades). “És clar que serà especial. Hi vaig jugar força anys i vaig coincidir amb jugadors que són referents ara a l’equip i que dissabte seran rivals com Viera, Vicente Gómez, David Garcia, i als quals desitjaré tota la sort del món després del partit a Montilivi”, va admetre el central del Girona.

Juanpe reconeix que li sorprèn molt la trajectòria erràtica dels canaris: “Els veia com un equip molt consolidat a primera divisió i mai m’hauria imaginat que serien un rival directe del Girona”, va argumentar. Si perden a Montilivi i el Girona s’escapa de quinze punts, no creu que siguin encara definitius. “Són molts, però de la manera que han fet una molt mala primera volta poden fer una molt bona segona part de lliga”, afirma. Juanpe també coincidirà amb Paco Jémez, a qui va tenir de tècnic precisament a Las Palmas el curs 2010/11. “És un entrenador que sap transmetre les seves idees futbolístiques i estic segur que ben aviat es notarà la seva mà i que l’equip anirà a més.”

En ratxa i advertit

Juanpe va disputar a Mestalla el que va ser el partit 50 amb la samarreta del Girona (34 són de la temporada passada a segona A). “És una xifra maca que no m’imaginava quan vaig arribar i que espero que creixi.” A primera ja n’ha jugat setze, els quinze últims complets, malgrat que fa set jornades que està advertit de suspensió. “No hi penso, en la cinquena. Quan arribi, arribarà. El cas és que em sento còmode i que ja he jugat en els tres llocs de l’eix de la defensa.” Va començar de suplent –Machín va confiar amb Alcalá, Bernardo i Muniesa–, però ja ningú li ha tret el lloc.

EFEMÈRIDE

50
partits
de lliga ha disputat Juanpe amb el Girona (34 el curs passat i 16 aquesta temporada).

AMB LAS PALMAS

Al club des dels 14 anys, va jugar 45 partits amb el primer equip i 32 amb el filial

EL CURS 2010/11

Va tenir Jémez d’entrenador a l’equip canari, i companys com Viera i Gómez

EN RATXA

Juanpe va ser suplent a l’inici de curs, però ha jugat sencers els últims 15 partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)