Territorial

Reacció abans del descans

1a catalana

Lloret 2 Mollet 1

LLORET:Tuscà, Puntí, Majó (Roger Cunill, 87’), Riki (Raúl Calvo, 81’), Nil Victòria, Marc Sánchez (Poza, 87’), Aparicio, Velis (Romero, 59’), Bukary (Gousmani, 71’), Cristian Aran i Peque.MOLLET:Pol Flores, Víctor Duran, Younussa (Èdgar, 46’), Marc Masip, Roberto Camacho, Castro, Nil Sanz (Aldana, 46’), Brian Quijada (Corzo, 71), Christian, Antonio (Max, 62’) i Ramon Suárez.GOLS:0-1 (17’) Marc Masip. 1-1 (20’) Albert Puntí. 2-1 (37’) Peque.ÀRBITRE:Petroslav Toshkov.T.G.:Riki del Lloret, i Roberto Camacho, Ramon Suárez i Brian Quijada, del Mollet.COMENTARI:El Lloret ha començat en forma el 2018 i ho va tornar a mostrar ahir a casa contra el Mollet. Els d’Edu Urdiales van aconseguir una victòria que els permet encadenar tres jornades sense perdre amb un balanç de dues victòries i un empat. El fet de superar el Mollet, a més, els permet consolidar-se en la zona tranquil·la de la classificació i posar més marge respecte a la zona perillosa de la taula. Pel que fa la partit, el Lloret va haver de treballar de valent per quedar-se els tres punts. La primera part va ser moguda i, si Masip avançava els vallesans al quart d’hora de joc, l’alegria visitant va durar poc perquè Puntí va restablir la igualada tres minuts després. Abans del descans, el Lloret va capgirar el resultat i amb un gol de Peque es va avançar en el marcador. El d’ahir és el vuitè gol de l’atacant lloretenc aquest curs. En la segona meitat, els lloretencs van controlar l’enfrontament i el resultat ja no es va moure. La setmana vinent el Lloret torna a jugar a casa.