Girona

Molts fronts oberts

Quique Cárcel. El director esportiu va confirmar que la sortida de Boulaya al Metz és a prop, al mateix temps que espera reforçar la plantilla i continuar renovant jugadors

Amb el mercat de fitxatges d’hivern en plena ebullició, la direcció esportiva del Girona treballa a tot drap per acabar de polir la plantilla, pensant tant a curt com a mitjà o llarg termini.

Així ho va confirmar ahir Quique Cárcel, que va assegurar que el club continua negociant amb diferents jugadors per ampliar els seus respectius contractes, com és el cas d’Àlex Granell. “El rendiment dels jugadors fins ara ha estat molt bo i això fa que la meva feina sigui recompensar aquest bon rendiment amb millores de contracte. Amb l’Àlex el més important és que les dues parts estan predisposades a entendre’s i crec que anem pel bon camí, però encara hi han coses que s’han d’acabar de polir. Esperem arribar a un acord en les pròximes setmanes”, va explicar el director esportiu del Girona, que també va destacar que la sortida de Farid Boulaya al Metz francès està a punt de resoldre’s: “L’acord és a prop, però hi ha diferents situacions possibles i encara ho estem negociant.”

Seguint amb els noms propis, Cárcel també va parlar del futur de Larry Kayode i Fran Sandaza. “Kayode va tenir problemes burocràtics i acumula menys entrenaments que els seus companys, però vaig traslladar-li la meva força perquè ho doni tot. Han sortit rumors sobre una possible marxa, però avui no en tinc cap constància, sinó tot al contrari. Sobre en Fran, la cessió a l’Al-Ahli no li ha anat gaire bé i la idea és buscar-li una altra cessió perquè acabi competint aquesta temporada, i l’any que ve valorar si es pot quedar a la plantilla o no. Però ara suma uns quants mesos sense competir i no el podríem tenir aquí al màxim nivell.”

Pel que fa als fitxatges, Cárcel va dir que la seva idea és incorporar alguna peça, que tant pot ser pensant en clau de present com de futur: “Marlos ha marxat al Flamengo i Boulaya també està a prop de sortir, així que la intenció és fer coses, i si les podem fer ara en comptes de l’estiu, doncs es faran, sigui quin sigui el perfil del jugador.”

El director esportiu tampoc va descartar alguna sortida més de l’equip.

LES REACCIONS DEL DIRECTOR ESPORTIU

No tinc cap constància d’una possible marxa de Kayode i amb Fran Sandaza la idea és buscar-li una altra cessió
Amb Granell crec que anem pel bon camí. Esperem arribar a un acord en les pròximes setmanes
Quique Cárcel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)