Nàstic

El Nàstic obté a Pamplona una altra victòria a fora (0-2)

2a divisió A. Els grana s’han mostrat molt ben organitzats en defensa i altament efectius en atac, amb gols de Barreiro i Álvaro

El Nàstic s’ha tornat a mostrar com un visitant molt solvent, molt organitzat i ben plantat en defensa, deixant estèril el domini insistent de l’Osasuna, i altament efectiu en atac, amb gols de Manu Barreiro (30’) i Álvaro Vázquez (91’). L’equip tarragoní afrontarà diumenge el derbi per sobre del Reus i a set punts de les places de descens.

En el primer quart d’hora de la primera meitat l’Osasuna ha tingut dues bones ocasions, un xut al pal de David Rodríguez i una rematada de cap d’Oier molt ben rebutjada per Dimitrievski. Però l’efectivitat l’ha posada el Nàstic, que ha marcat en la primera acció ofensiva destacada. Manu Barreiro ha fet bona una passada llarga de Kakabadze amb un control que li ha servit per superar la sortida del porter Sergio Herrera i per posar-se bé la pilota per marcar.

En la resta del primer temps i en tot el segon ha continuïtat el domini dels locals, sense encert. Malgrat els intents i les moltes pilotes a l’àrea, a l’Osasuna li ha faltat verí en l’acció decisiva i ha vist com Dimitrievski rebutjava les millors rematades. Abans del final, amb els navarresos atacant a la desesperada, Álvaro Vázquez ha sentenciat a la contra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)