Reus

El punt d’inflexió?

Reus. Els roig-i-negres van tallar la mala ratxa i van omplir el dipòsit de la confiança amb la victòria contra el Nàstic, i ara volen demostrar que és l’inici d’una nova dinàmica positiva

La victòria al camp del Nàstic va tenir un doble valor per al Reus. D’una banda, l’anímic, per tot el que suposa guanyar al camp del rival territorial, i més amb un gol en els últims minuts, poc després de l’empat dels grana. I, de l’altra, el numèric, ja que els tres punts van permetre tallar una ratxa de cinc partits sense vèncer, aturar la caiguda –el Reus s’havia arribat a situar divuitè– i tornar a pujar en la classificació. L’equip d’Aritz López Garai rep aquesta tarda l’Oviedo (a les sis) amb l’objectiu d’aprofitar el moment d’optimisme per demostrar que la victòria al Nou Estadi és el punt d’inflexió a partir del qual allunyar-se de la zona de perill i apropar-se un altre cop a la part alta. El Reus també espera que els dos gols marcats a Tarragona –en els cinc anteriors partits només n’havia fet un– obrin una nova etapa amb més efectivitat en atac.

L’Oviedo, però, és un dels equips més en forma del moment. Ha aconseguit 20 dels últims 24 punts en joc, cosa que li ha permès situar-se en la tercera posició, a dos punts dels llocs de fase d’ascens. L’equip asturià, un dels més golejadors, té força recursos ofensius, personificats sobretot en Toché, Linares i Saúl Berjón. Rere seu, en el doble pivot, l’exjugador del Reus Ramon Folch li dona equilibri. El migcampista reusenc, que torna com a rival a l’estadi del seu anterior club, no s’ha perdut ni un sol minut en la lliga.

Garai, que afronta el segon dels dos partits de sanció per l’expulsió contra el Lugo –Xavi Bartolo tornarà a agafar les regnes de l’equip–, té les baixes dels centrals Olmo i Atienza, de manera que Íñiguez i Tito formaran parella a l’eix de la defensa i Gonzalo Pereira, del filial, entrarà en la convocatòria.

LA PRÈVIA

Hem de fer bona la victòria contra el Nàstic i començar una dinàmica bona. Serà un duel intens i físic en què serà clau imposar l’estil
Aritz López Garai
entrenador del reus
El Reus és un molt bon equip. L’any passat, contra ells, només vam obtenir un punt de sis. Haurem de treballar, si no no farem res
Juan A. Anquela
entrenador de l’oviedo

Roberto Santamaría deixa el Reus

Roberto Santamaría va deixar ahir de ser porter del Reus i es va anunciar la seva incorporació a l’Osca. El navarrès, de 32 anys, no estava còmode amb el rol de suplent d’Edgar Badia, tal com va expressar al cos tècnic i a la direcció esportiva del club. Paral·lelament, l’Osca buscava un porter per suplir la vacant deixada per la lesió de llarga durada d’Ander Bardají, que havia fet que Valera, del filial, fos el suplent últimament d’Álex Remiro, amb qui Roberto haurà de competir per la titularitat a la porteria del líder de segona A. Roberto, exporter del Girona, entre molts d’altres, només ha disputat dos partits de lliga, coincidint amb una lesió de Badia. De moment, Sillero, del filial, serà el segon porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)