3a divisió FEF

Pitu Batlle vol la primera

3a divisió. El Palamós rep la visita del Santfeliuenc (12 h) i buscarà la primera victòria des de l’arribada del tècnic per seguir fora del descens

Pitu Batlle espera que la frase feta “al tercer cop no falla” prengui avui més sentit que mai, i és que en el seu tercer partit com a entrenador del Palamós confia que l’equip guanyi el primer partit. Haurà de ser en la visita del Santfeliuenc al municipal de Palamós-Costa Brava (a les 12 h), on els palamosins arriben amb l’objectiu de donar continuïtat a l’empat sumat diumenge passat al Joan Baptista Milà contra el Santfeliuenc (1-1), que va deixar força bones sensacions.

Més enllà que la victòria suposés l’estrena de Pitu Batlle, el Palamós necessita la victòria pràcticament més que mai, i és que després de sumar només un punt dels 18 possibles els palamosins no es volen veure amb l’aigua al coll, o si més no més de com s’hi senten ara. I és que tot i aquesta mala ratxa el Palamós continua fora del descens, dos punts per sobre del divuitè, el Granollers. A més, el degà intentarà avui oblidar les dues últimes derrotes a casa contra el Prat (0-2) i el Figueres (0-1) i recuperar les bones sensacions que va tenir quan va enllaçar les victòries contra el Cerdanyola (2-0) i el Gavà (3-1). “Encara que el Santfeliuenc és un equip intens i molt treballador que ens plantejarà dificultats, nosaltres estem obligats a guanyar aquí a casa perquè ja no podem deixar escapar més punts quan juguem com a locals”, assegura el tècnic, Pitu Batlle, que està avisat del perill que suposa el Santfeliuenc, i és que els del Baix Llobregat han començat el 2018 embalats, aconseguint tres victòries en els tres primers partits –contra el Granollers (1-0), el Sant Andreu (0-3) i l’Horta (2-0).

De cara al partit d’avui Pitu Batlle podria fer debutar Henry i Kike Sánchez, que segurament serà titular. “Estic molt satisfet amb els reforços i segur que ens ajudaran molt en la segona volta”, va valorar el tècnic, que per al partit d’avui seguirà sense poder comptar amb Pascu i Lluc Banús, que es va lesionar en el partit contra el Figueres i no està recuperat.

LA PRÈVIA

És un equip intens i treballador que ens plantejarà dificultats, però nosaltres estem obligats a no deixar escapar més punts a casa
Estic molt satisfet amb els reforços i segur que ens ajudaran molt en la segona volta
Pitu Batlle
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)