3a divisió FEF

El Sant Andreu sobreviu al líder i al criteri arbitral

En contra dels elements. El conjunt quadribarrat, que es va a avançar molt d’hora i va salvar un punt en el derbi contra l’Espanyol B malgrat disputar tot el segon temps en inferioritat

sant andreu 1 espanyol b 1

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Méndez, Guerrero, Alcover, Josu (Víctor, 59’), Juanan, Óscar (Alfred, 68’) i Kuku (Elhadji, 80’).ESPANYOL B:Edu Frías, Víctor, Pedrosa, Iago, Lluís, Pol Lozano, Doncel, Álex López, Bermejo (Royo, 83’), Puado (Cristo, 72’) i Max (Joselu, 91’).GOLS:1-0 (3’) Juanma. 1-1 (33’) Álex López.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:als locals Juanma, Juanan, Óscar, Guerrero i Segovia; i als visitants Cristo, Álex López i Pol Lozano.T.V.:al local Llamas (45’), doble amonestació.PÚBLIC:uns 1.500 espectadors.

El Sant Andreu va sumar un punt en el derbi contra l’Espanyol B malgrat disputar tot el segon temps en inferioritat numèrica i haver de superar un arbitratge molt desencertat. El partit va començar de la millor manera possible per als locals, ja que Juanma va aprofitar una mala sortida de Frías per fer l’1-0. Després, els quadribarrats van cedir la iniciativa teixint un sòlid entramat defensiu que els periquitos no van saber superar.

Fins al minut 32, l’Espanyol B dominava, però sense perill. Fernández Pérez va canviar el panorama en interpretar com a penal unes mans de Guerrero, malgrat que la pilota venia d’un rebot propi. Álex López no va desaprofitar el regal. L’empat va deixar tocat el Sant Andreu, que en els minuts finals va patir un major domini visitant. En l’afegit, l’àrbitre va ensenyar una segona groga molt rigorosa a Llamas i els locals es van quedar amb deu homes.

En el segon temps, el domini va ser del filial contra un rival que no va cedir espais. Els blanc-i-blaus, plans, no van trobar la fórmula per superar la teranyina. I quan ho van aconseguir, es van trobar amb Segovia salvant les millors ocasions visitants i, per tant, un punt. El Sant Andreu va buscar els contraatacs sense sort i, per a desesperació de la parròquia del Narcís Sala, va veure com l’àrbitre tallava, per fora de joc inexistent, una acció en què Alfred es quedava sol davant Frías i s’estalviava algunes targetes que haurien deixat l’Espanyol B també amb deu.

LES FRASES

Estic satisfet per la feina, però em fa mal la sensació del criteri dispar que ha mostrat l’àrbitre
Mikel Azparren
ENTRENADOR DEL SANT ANDREU
En el segon temps, contra deu, hem estat molts plans i no hem tingut presència a l’àrea contrària
David Gallego
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)