Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Gaudir per ressorgir

Nàstic. Nano apel·la al fet que l’equip disfruti en la seva presentació, i està convençut que amb la qualitat que hi ha, el bloc se salvarà

El Nàstic va presentar ahir el tercer entrenador que passarà per la banqueta del club aquesta temporada: Nano Rivas. El tècnic de 37 anys, que la temporada passada va agafar les regnes de l’equip a última hora, el va salvar, però no va poder renovar “per raons personals”, torna a Tarragona amb el mateix objectiu, que el Nàstic no baixi, però amb molt més marge per imprimir un segell propi al projecte i amb un pèl menys d’urgències. En la presentació, Nano va apel·lar al fet que l’equip disfruti com a element important per ressorgir: “L’equip ha de gaudir més al camp, aquesta és una categoria que exigeix molt, però, amb la qualitat que hi ha, si som capaços d’alliberar-nos una mica, l’equip tirarà cap amunt segur.”

El de Ciudad Real, que signa per a aquesta temporada i la que ve, té la fita d’aportar “la major estabilitat possible al projecte”, però no es vol marcar fites a futur, ja que creu que és contraproduent: “Posar-nos objectius a llarg termini no és bo, ens els marcarem a curt termini, a veure on ens porten els resultats. Jo ara estic centrat en el partit contra el Cadis, que és un equip que té molt clar el que ha de fer.” D’altra banda, Nano va parlar de la plantilla de què disposa i es va mostrar entusiasmat: “Estic content amb tot el que s’ha portat, ara em toca treure rendiment d’aquests jugadors.”

Canvi amb Carlos García

Un dels jugadors que el Nàstic té en nòmina és el migcampista Carlos García, que estava cedit al Logroñés però que canviarà d’aires aquest gener, ja que marxa al Jumilla.

LA FRASE

L’equip ha de gaudir més al camp. Si ens alliberem una mica, anirem cap amunt segur
Nano Rivas
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)