3a divisió FEF

Castella i Lleó, el penúltim obstacle abans d’Europa

Copa de les Regions UEFA. Catalunya s’enfronta amb el combinat lleonès al Narcís Sala (20 h) amb la fita d’obtenir un bon marge per a la tornada

Després de superar Navarra i Extremadura en la primera fase de la copa de les Regions UEFA, la selecció catalana amateur afronta ara una eliminatòria intermèdia contra Castella i Lleó en què hi ha en joc el bitllet per a la fase final estatal, la darrera abans de tornar a lluitar a Europa. Això sí, cal anar a pams. Per pensar en clau continental, el combinat que dirigeix Toni Almendros faria bé d’aconseguir un bon resultat en el partit d’anada d’avui al Narcís Sala (20h). Catalunya té molt clar que el seu objectiu és aconseguir un bon marge pensant en el partit del 28 de febrer vinent a Zamora.

El problema principal de la quadribarrada, explica el seleccionador, són els canvis respecte a la primera fase, que es va jugar a principis de desembre. “Estem il·lusionats, però tenim la llosa a sobre que hi ha sis jugadors que són baixa per lesió respecte a aquell equip, i hi ha poc marge per conjuntar peces”, explica Toni Almendros, que aquest matí farà una sessió suau al mateix Narcís Sala. La part positiva, diu el tècnic, és que, tot i això, hi ha un bon bloc: “Tinc molta fe en els jugadors que he cridat i estic convençut que som competitius.” Respecte al rival, adverteix que caldrà tensió, ja que el combinat castellanolleonès té quirats. “Sabem que són molt bons, allà les seleccions sub-16 i sub-18 treballen pensant a nodrir la selecció amateur, s’ho prenen molt seriosament i hi ha un grapat de clubs històrics que nodreixen la selecció”, detalla Almendros, que, això sí, fa una advertència: “Ells hauran de treballar molt si volen obtenir res positiu.”

DOBLE PARTIT

La selecció catalana haurà d’afrontar la tornada el 28 de febrer a Zamora
Castella i Lleó era el pitjor rival, allà les seleccions de base treballen pensant en l’amateur
Toni Almendros
seleccionador català amateur
Estem il·lusionats, tot i que tenim el hàndicap que hi ha sis baixes per lesió respecte a la darrera fase i hi ha poc temps per conjuntar-nos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)