Nàstic

El Nàstic empata en el primer partit amb Nano Rivas (0-0)

2a divisió A. L’equip grana no ha pogut passar de l’empat sense gols contra el Cadis en un duel amb alguna ocasió més dels locals

El Nàstic ha empatat sense gols contra el Cadis al Nou Estadi en el primer partit amb Nano Rivas a la banqueta grana després de la destitució de Rodri. El primer onze de Nano, en 4-3-3, ha inclòs quatre dels set reforços d’hivern, dos dels quals, Pleguezuelo i Fali, s’han estrenat. Els altres dos, Javi Márquez i Álvaro Vázquez.

La primera meitat ha tingut poca història, més enllà d’alguna mostra de la velocitat dels extrems del Cadis i de la major qualitat del Nàstic amb les incorporacions hivernals. Un xut de Javi Márquez rebutjat per la defensa, un cop de cap de Barreiro en què s’ha demanat penal i una volea desviada d’Álvaro Vázquez han estat les accions més destacades d’un Nàstic que portava més el pes del joc.

La segona part ha sigut una mica més oberta, amb més ocasions, bàsicament de xuts des de la frontal, com els de Maikel Mesa i Javi Márquez per part del Nàstic i d’Álvaro García i Bijker per part del Cadis. La millor ocasió ha sigut un cop de cap d’Álvaro Vázquez rebutjat a córner pel porter Cifuentes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)