Territorial

El Llagostera B s’avança, però se li escapa el premi

1a catalana. Els de Javi Salamero no van poder mantenir l’avantatge en un partit en què els locals van dur gairebé sempre la iniciativa

vic 1 llagostera b 1

VIC:Reig, Carrascal, David Busquets, Gerard Enrich, Isma (Eloi, 67’), Roca, Fredi, Espina (Ignasi, 75’), Robert Busquets, Héctor i Sergi Suárez (Mia Valls, 80’).LLAGOSTERA B:Óscar, Pol, Arnau, Mario, Kamal (Felipe, 85’), Sergi Barco (Marçal, 85’), Omar (Juan Sotto, 65’), Tika (Àlex, 75’), Ibra, Ousman i Joel.GOLS:0-1 (54’) Kamal, de penal. 1-1 (66’) Roca.ÀRBITRE:Mateo Moreno.T.G.:als locals Roca, Fredi i Robert Busquets; i al visitant Ibra.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Llagostera B va estar a punt d’encadenar al camp del Vic una segona victòria que, tot i que no hauria estat del tot merescuda, hauria suposat una gran injecció de moral. Els de Javi Salamero van cedir la iniciativa al conjunt osonenc, sobretot en la primera part, i van esperar la seva opció al contraatac. El pla no va sortir gaire bé en la primera part, i és que el Vic va tenir el control absolut del partit i va tenir més d’una ocasió clara per avançar-se en el marcador mentre que els llagosterencs no van fer gaire mal a la contra. En la represa, quan més a prop semblava el gol local, Kamal va forçar un penal que ell mateix va transformar en el 0-1. Amb el marcador a favor els de Javi Salamero no van aprofitar els minuts de desconcert del Vic i Roca, el millor del partit, va ressuscitar els seus amb un gran gol (1-1, 67’). En els minuts finals el partit, més igualat, es va trencar i qualsevol dels dos equips s’hauria pogut endur la victòria.